Görev çubuğundaki uygulamanın simgesi yok

rihandq

Femtopat
FC 25'i Steam'den indirdikten sonra masaüstüne logo gelir ya, hani onu görev çubuğuna atayım dedim, olmadı. Ondan sonra "Çalıştır"ı açıp Shell:appsfolder koduydu yanlış hatırlamıyorsam, o dosyayı açıp oradan FC 25'in logosunu bulup görev çubuğuna attım. Normal masaüstünde duran, Steam'den oyunu indirdikten sonra gelen kısayolu silip Shell:appsfolder klasöründeki kısayolu attım. Ondan sonra görev çubuğundaki FC 25 logosu kayboldu. Beyaz sayfa logosu da yok, sadece şeffaflık var. Silmek desen silinmiyor, tıkladığın zaman da sadece oyun açılıyor.

Bir sıkıntı yok ama uygulamayı açtığım zaman yana kayıyor logo ve boşluk kalınca beni rahatsız ediyor.

Ekran görüntüsü 2025-01-16 040653.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Wintoysu yükleyin oradan yapabilirsiniz: En alttaki kısma basın.(simge önbelleği.)

Dosya Ekleri

• 20250116_105516.jpg
    20250116_105516.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 22
Aslında sorun çıkıyorsa kısayolu %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs klasörüne koyup arama kısmında aratınca "Görev çubuğuna sabitle" diyebilirsiniz. Ancak ben kısayolun kendisinden şüpheleniyorum. Doğru oluştuğundan emin olun.

Aslında sorun çıkıyorsa kısayolu %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs klasörüne koyup arama kısmında aratınca "Görev çubuğuna sabitle" diyebilirsiniz. Ancak ben kısayolun kendisinden şüpheleniyorum. Doğru oluştuğundan emin olun.
Benim demeye çalıştığım onu ordan yok etmek o şeffaf şeyi görmek istemiyorum.

Geri
Yukarı