Görev Yöneticisi- Ara (8) Virüs mü

hangover10

Femtopat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi’nde arama yeri açılıyor ve normal Windows’un araması olduğunu sanmıyorum, çünkü kapattığım gibi geri açılıyor ve 8 tane açılıyor. RAM’i de bu kadar tüketmemesi lazım. Arama çubuğunu bilen ya da başına gelen birisi var mı acaba?

Dosya Ekleri

• YARDIM.jpg
    YARDIM.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi’nde arama yeri açılıyor ve normal Windows’un araması olduğunu sanmıyorum, çünkü kapattığım gibi geri açılıyor ve 8 tane açılıyor. RAM’i de bu kadar tüketmemesi lazım. Arama çubuğunu bilen ya da başına gelen birisi var mı acaba?
Görevini sonlandırdıktan sonra hızlıca Windows + S basın eğer ilgili işlem hızlıca yeniden başlarsa Windows'a aittir.

Windows'un kendi işlemi sıkıntı etmenize gerek yok bana tek şüpheli gelen WebView ondan da bir şey olacağını düşünmüyorum. Arama kısmının WebView işlemini kullanması şüphemi çekti.

Steamde kredi kartım kayıtlıydı buradan para çekildi sabah ve format attım yani birşeyler olmuş ve şuan formattan sonra hala şu şekilde gözüküyor,hala risk altında mıyım acaba bunu nasıl çözebilirim?

Görevini sonlandırdıktan sonra hızlıca Windows + S basın eğer ilgili işlem hızlıca yeniden başlarsa Windows'a aittir.

Windows'un kendi işlemi sıkıntı etmenize gerek yok bana tek şüpheli gelen WebView ondan da bir şey olacağını düşünmüyorum. Arama kısmının WebView işlemini kullanması şüphemi çekti.
Steamde kredi kartım kayıtlıydı buradan para çekildi sabah ve format attım yani birşeyler olmuş ve şuan formattan sonra hala şu şekilde gözüküyor,hala risk altında mıyım acaba bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-16 133411.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 133411.png
    28,3 KB · Görüntüleme: 35
Dediğim gibi Windows'un kendi işlemi.

Attığınız "Ara" adlı işlem Windows'un kendi işlemi.
1755340635100.png

(Bir başka makine)

Dediğim gibi Windows'un kendi işlemi.

Attığınız "Ara" adlı işlem Windows'un kendi işlemi.
Eki Görüntüle 2556860

(Bir başka makine)
Anladım teşekkür ederim şimdi başlat (2) ara (2) gibi şeyler mevcut kapattığım an geri açılıyor. Sabah da böyle bir şey yaşadığım için korktum para da çekildi yani. Formata rağmen hala geliyor sanırım dediğiniz gibi olabilir. Yine de tamamen net bir şekilde virüs olup olmadığını anlama şansım var mı bir program bir şey ile ?

Anladım teşekkür ederim şimdi başlat (2) ara (2) gibi şeyler mevcut kapattığım an geri açılıyor. Sabah da böyle bir şey yaşadığım için korktum para da çekildi yani. Formata rağmen hala geliyor sanırım dediğiniz gibi olabilir. Yine de tamamen net bir şekilde virüs olup olmadığını anlama şansım var mı bir program bir şey ile ?
Hocam bunlar normal işlemler Windows 11'de böyle (2), (8) gibi görünmeye başladı processtreeleri daha modern ve detaylı durduğu için. Virüs olup olmadığını anlamak için Malwarebytes veya ESET Online Scanner ile tarama yapabilirsiniz. Zaten formatlamışsınız.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum ilginiz için iyi günler diliyorum

Peki bu normal mi sadece gösterediğim chrome açık ve birden fazla işlem var işlemler sorun değil ama 1 gb ram yiyor normal midir acaba ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-16 141337.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 141337.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı