RedBereli Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 wusvcs zararlı bir yazılım mı, yoksa herhangi bir Windows hizmeti mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Çözüm AJFA 22 Ocak 2021 Windows Update hizmetlerinden biri. wu: Windows Update sv: Service'ın kısaltması cs: Dosya uzantısı -> CS File Extension - What is a .cs file and how do I open it? fakezhl dedi: Yok hocam Google'a yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı, o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... O çıkan sitelerde, anlatılan rehberlerde ''wusvcs'' kelimesi bile yoktur eminim.
Windows Update hizmetlerinden biri. wu: Windows Update sv: Service'ın kısaltması cs: Dosya uzantısı -> CS File Extension - What is a .cs file and how do I open it? fakezhl dedi: Yok hocam Google'a yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı, o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... O çıkan sitelerde, anlatılan rehberlerde ''wusvcs'' kelimesi bile yoktur eminim.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Hocam tam emin değilim ama sanırım virüs. Artı 0 Eksi
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 22 Ocak 2021 #3 fakezhl dedi: Hocam tam emin değilim ama sanırım virüs. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Windows güncelleştirme servisi o. Reddit sayfasında söylemişler. Artı 0 Eksi
fakezhl dedi: Hocam tam emin değilim ama sanırım virüs. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Windows güncelleştirme servisi o. Reddit sayfasında söylemişler.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 xTayfun dedi: Hayır hocam Windows güncelleştirme servisi o. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Google yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı o yüzden sanırım dedim. Artı 0 Eksi
xTayfun dedi: Hayır hocam Windows güncelleştirme servisi o. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Google yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı o yüzden sanırım dedim.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 22 Ocak 2021 #5 fakezhl dedi: Yok hocam Google yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, Reddit sayfasında öyle yazmışlardı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
fakezhl dedi: Yok hocam Google yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, Reddit sayfasında öyle yazmışlardı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #6 Windows Update hizmetlerinden biri. wu: Windows Update sv: Service'ın kısaltması cs: Dosya uzantısı -> CS File Extension - What is a .cs file and how do I open it? fakezhl dedi: Yok hocam Google'a yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı, o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... O çıkan sitelerde, anlatılan rehberlerde ''wusvcs'' kelimesi bile yoktur eminim. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows Update hizmetlerinden biri. wu: Windows Update sv: Service'ın kısaltması cs: Dosya uzantısı -> CS File Extension - What is a .cs file and how do I open it? fakezhl dedi: Yok hocam Google'a yazdığımda virüs nasıl silinir falan çıktı, o yüzden sanırım dedim. Genişletmek için tıkla... O çıkan sitelerde, anlatılan rehberlerde ''wusvcs'' kelimesi bile yoktur eminim.