Görev Yöneticisi, Regedit ve Gpedit.msc Engellendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bugün ablamın bilgisayarını açtım bir baktım, her şey engellenmiş durumda. Bende bu işlerle uğraşan birisi olarak ablamın virüs yemesi sinirimi bozdu. Şimdi bu işi formatsız nasıl çözebilirim. Ablam tasarımcı olduğu için çok dosyası var, taşınabilir harddisk de ağzına kadar dolu.

Sorunu ComboFix ile çözdüm. En son kullanmak istediğimdi ama maalesef kullandım.

Bu problemi bi tek Combofix ve YAC'ten başka çözen program görmedim. Zaten yani muhtemelen combofixten başka çaren yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu problemi bi tek Combofix ve YAC'ten başka çözen program görmedim. Zaten yani muhtemelen combofixten başka çaren yoktu.
Bu işlerden anlamadığın çok açık zaten. Görmemen normal.
Yac'ın virüs olduğunu daha bilmiyorsun. Sosyali inceleyin birşeyler öğrenirsin belki.

YAC'in virüs olduğunu bilmeyen yok zaten, ama ben kişisel olarak bu sorunların ya formatla ya da bu iki programla düzeldiğini gördüm şimdiye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
YAC'in virüs olduğunu bilmeyen yok zaten, ama ben kişisel olarak bu sorunların ya formatla ya da bu iki programla düzeldiğini gördüm şimdiye kadar.

Probleminizi ComboFix çözmüştür. ComboFix çok kaliteli ve özel bir yazılımdır kullanmasını bilen için. Yac programı da virüs demek yanlış bence. Abartılı olarak reklamını yapması ve kullanıcıların bilgisi dışında tarayıcılarda ana sayfa değişikliği yapması gibi nedenlerle kendisini zararlı sınıfına sokuyor. Bir yazılımın zararlı sınıfına dahil edilmesi ayrı, virüs tanımı ayrı bir şeydir. Her zararlı virüs değildir yani.

Yac zararlıdır ve zararlı olan birşey de türk ağzı ile virüstür. Virüs türevi ise rogueware'dir. Şimdi ben konuyu açan kişiye rogueware yüklemişsin desem birşey anlamaz. Anlaması için araştırma yapması lazım ki genç kişiler aramaya meraklı hiç değil. Combofix'te kaliteli bir yazılım değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…