Görev Yöneticisi yenilendi! Koyu mod ve daha fazlası! (Sürüm: 22538)

İşlemlerin göründüğü kısım hala aynı görev yöneticisi, onuda güncellerlerse güzel olur çünkü üst ve soldaki panele bakınca orası uyumsuz duruyor.
 
Görev Yöneticisinin UWP olması harika olmuş. Fluent tasarımıda çok yakışmış. Umarım biraz daha minimal olur. Windows güzelleşiyor.
"UWP olmuş" demek yanlıştır. Sonuçta bir Windows uygulama altyapısı. Ancak zaten Windows uygulamaları Uwp tasarımıyla yazıldı. Şuan göründüğü kadarıyla Fluent dizayn tasarımın da tam uygulandığı söylenemez.

Ben beğenmedim.
 
Dün gece Windows 11 Developer sürümüne yeni Görev Yöneticisi geldi. Forumda konu açılmadığını gördüm açayım dedim. Herkesin beklediği koyu tema nihayet görev yöneticisine gelmiş bulunuyor. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bende win 11 kulanıyodum oyunlarda mikrofon hatası cıktığı icin win 10 döndüm hata apex legends, cs go, forza horizon 4 te oldu düzelse keşke hatada şey oyuna tıklıyom mikrofon devre dışı kalıyor cs de bi 10 dk sonra hata oluyor
 
Haklısınız ama 2003 yılından kalan yaşlı NT 6.0 daha ne kadar özelliği kaldıracak şüphelerim var. Yavaşlık ve mavi ekran sorunlarının artacağını düşünüyorum yakında.
Bencede Microsoft yep yeni bir çekirdeğe geçmeli hatta NT bile başka yeniden çekirdek yazmalı.
NT bu kadar yeniliği kaldıramayacak.
 

Geri
Yukarı