"Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" Hatası

PalaBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PC'de böyle bir sorun var. gpedit.msc giriyorum, oradan şu CTRL+ALT+DELETE ayarını da yapıyorum ve sorun düzeliyor. Yeniden başlatma sonrası işler eskiye dönüyor. CCleaner, Malwarebytes, ESET, Avast gibi programlarla taradım ve karantinaya alınan dosyaları dahi sildim ama sorun aynı. Görev yöneticisinden başlangıçtaki şeyleri de kapadım ama olmuyor. Ben fotoğrafçıyım ve PC'ye şu anlık format atamam. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Bu tür sorunları ComboFix Adlı Programla Düzeltebilirsiniz...

İlk Önce ComboFix Kullanmayı Öğrenin Kesin Çözüm Garantisi Veriyorum.

Teşekkürler...

Thefluen

Gpedit.mscden görev yöneticisini açtıktan sonra görev yöneticine gir ve başlangıçta hangi programlar açılıyor öğren veya ccleanerdan bakabilirsin hatta ccleaner Windows programlarınıda gösteriyor başlangıçtaki programlar ss atabilirsen bulabiliriz.

Merhabalar,

Bu tür sorunları ComboFix Adlı Programla Düzeltebilirsiniz...

İlk Önce ComboFix Kullanmayı Öğrenin Kesin Çözüm Garantisi Veriyorum.

Teşekkürler...

Thefluen
Bilgisayarım Windows 10 bu yüzden combofix uygulamasını kullanamıyorum.
Gpedit.mscden görev yöneticisini açtıktan sonra görev yöneticine gir ve başlangıçta hangi programlar açılıyor öğren veya ccleanerdan bakabilirsin hatta ccleaner Windows programlarınıda gösteriyor başlangıçtaki programlar ss atabilirsen bulabiliriz.
Dediğinizi yaptım zaten. Discord, Steam gibi uygulamalar dışında değişik hiçbir uygulama yok. Yalnızca Program adlı resmi olmayan bir uygulama vardı onu da devre dışı bıraktıktan sonra CCleaner sayesinde sildim. Bu arada, sistem de fr.exe adlı bir virüs vardı karantinaya aldıktan sonra sildim ben. Belki önerilerinizi yaparken işe yarar virüsün ismi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı