Görev yöneticisinde başlangıç bölümünde bilinmeyen uygulamalar gözüküyor

trsamet

Centipat
Merhaba görev yöneticisine girdim başlangıçtaki uygulamaları devre dışı bırakacakken fark ettim orada bilmediğim başlangıç uygulamaları var nasıl kaldırırım onları.

Ldnews.
Msascuil.

Bu iki dosyayı ben bilmiyorum nasıl kaldırabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    7,6 KB · Görüntüleme: 326
Son düzenleme:
Sağ tıklayıp dosya konumunu açmayı deneyebilirsin. Orada hangi uygulamaya ait olduğu falan gözükür. Ve "Malwarebytes" ile "Tam Tarama" yapmanı öneririm.

Sağ tıklayıp dosya konumunu açmayı deneyebilirsin. Orada hangi uygulamaya ait olduğu falan gözükür. Ve Malwarebytes ile tam tarama yapmanı öneririm.

Çevrim içi ara yazıyor dosya konumunu aç çıkmıyor virüs falan olabilir mi ondan korkuyorum Windows Defender bir şey bulamadı.

Çevrim içi ara yazıyor dosya konumunu aç çıkmıyor virüs falan olabilir mi ondan korkuyorum Windows Defender bir şey bulamadı.
Dediğim gibi "Malwarebytes" ile "Tam Tarama" yap. Muhtemelen virüs gibi bazen Defender bulamayabiliyor.

Bağlantıda önerdiğim yazılım ile kontrol edin. Çözüm sağlamazsa geri dönüş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…