Yigit COKAR
Yoctopat
Görev yöneticisinde başlagıçta Discord uygulamasını otomatik açmayı kapatmak istiyorum ama başlangıçta Discord uygulaması yok. Yardım eder misiniz? Windows 10 Acer laptop.
Görev yöneticisinde başlagıçta Discord uygulamasını otomatik açmayı kapatmak istiyorum ama başlangıçta Discord uygulaması yok. Yardım eder misiniz? Windows 10 Acer laptop.
Discord adı altında değil de Update adı altında görünmesi lazım. Kontrol eder misin?Görev yöneticisinde başlagıçta Discord uygulamasını otomatik açmayı kapatmak istiyorum ama başlangıçta Discord uygulaması yok. Yardım eder misiniz? Windows 10 Acer laptop.
Gözüküyor normalde ondan demiştir, Update diye.Discord ayarlarından yapabilirsiniz Görev Yöneticisi ne alaka?
Arkadaşlar, bilgisayarda Görev Yöneticisi'ni açıp başlangıç bölümüne geldiğimde Discord gözükmüyor. Bunun olması normal mi? Eğer değilse de nasıl gözükmesini sağlarım?
Eki Görüntüle 1015016
Discord ayarlarından yapabilirsiniz. Görev yöneticisi ne alaka?