Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 24 Mart 2021 #1 Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit.
Cordy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2021 #2 Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... 64 bit olsa bile 32 bit görünmesi pek sorun değil sanırım ama Çince bir şey olması hiç normal değil. (Gameloop gibi bir emulatör yüklemediyseniz.)
Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... 64 bit olsa bile 32 bit görünmesi pek sorun değil sanırım ama Çince bir şey olması hiç normal değil. (Gameloop gibi bir emulatör yüklemediyseniz.)
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 24 Mart 2021 #3 Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Mis gibi virüs kokusu alıyorum.
Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Mis gibi virüs kokusu alıyorum.
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 24 Mart 2021 #4 ykH8eqLN dedi: Mis gibi virüs kokusu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahhahaahaha, Gameloop emulator. Pubg Mobile indirmiş bilgisayara.
ykH8eqLN dedi: Mis gibi virüs kokusu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahhahaahaha, Gameloop emulator. Pubg Mobile indirmiş bilgisayara.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 24 Mart 2021 #5 Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de kaspersky ile taratın.
Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de kaspersky ile taratın.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Mart 2021 #6 Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Tencent emulatör vs kullanıyorsanız böyle şeyler çıkabiliyor.
Wuxios dedi: Görev yöneticisinde bu var. Bu nedir? Bilgisayarım 64 Bit. Eki Görüntüle 938359 Genişletmek için tıkla... Tencent emulatör vs kullanıyorsanız böyle şeyler çıkabiliyor.
Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 24 Mart 2021 #7 Recx and Flex dedi: Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... GameLoop var. körbiginar dedi: Tencent emulatör vs kullanıyorsanız böyle şeyler çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop var. Cordy dedi: 64 Bit olsa bile 32 Bit görünmesi pek sorun değil sanırım ama Çince bir şey olması hiç normal değil. (GameLoop gibi bir emulatör yüklemediyseniz.) Genişletmek için tıkla... GameLoop var. Recx and Flex dedi: Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın ne oldugunu bilmiyorum ama Windows Defender ile tarattım 0 tehdit bulundu diyor.
Recx and Flex dedi: Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... GameLoop var. körbiginar dedi: Tencent emulatör vs kullanıyorsanız böyle şeyler çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... GameLoop var. Cordy dedi: 64 Bit olsa bile 32 Bit görünmesi pek sorun değil sanırım ama Çince bir şey olması hiç normal değil. (GameLoop gibi bir emulatör yüklemediyseniz.) Genişletmek için tıkla... GameLoop var. Recx and Flex dedi: Bilgisayarınızda emulatör varsa olabilir. Yine de Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın ne oldugunu bilmiyorum ama Windows Defender ile tarattım 0 tehdit bulundu diyor.