Bencagan Femtopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar burada hangilerini silmeliyim? Dosya Ekleri dasd.PNG 57,1 KB · Görüntüleme: 58 sadaasdsa.PNG 59 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2022
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #2 Bencagan dedi: Arkadaşlar burada hangilerini silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Birşey silmene gerek yok dostum.Gereksiz birşey göremedim. Artı 0 Eksi
Bencagan dedi: Arkadaşlar burada hangilerini silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Birşey silmene gerek yok dostum.Gereksiz birşey göremedim.
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 25 Şubat 2022 #3 Bencagan dedi: Arkadaşlar burada hangilerini silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla Pubg Mobile ya da Call of duty Mobile oynuyorsun, bu ssler oynamıyorken ise gameloop ile çince (japonca da olabilir bilmiyorum) yazan programı sonlandırabilirsin. Artı 0 Eksi
Bencagan dedi: Arkadaşlar burada hangilerini silmeliyim? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla Pubg Mobile ya da Call of duty Mobile oynuyorsun, bu ssler oynamıyorken ise gameloop ile çince (japonca da olabilir bilmiyorum) yazan programı sonlandırabilirsin.