Görev yöneticisindeki rakamlar virüs mü?

Görev Yöneticisi'ni actiğimda bu iki şey ile karşılaştım. Bunları devre dışı bırakıyorum nedir bunlar virus mu girmiş ya da nasıl silerim işe yaramazsa? Tarif edebilir misiniz?
1 ile 9ABA4B0D-8932-44A3-BF19-24D214C0C4ec 9ABA4B0D-8932-44A3-BF19-24D214C0C4ec nedir?

Hocam eğer ki virüs olduğundan şüpheleniyorsanız Kaspersky tam tarama ya da Malwarebytes tarama yapın.

Excellent dedi sorun bulamadı.

Peki bu iki dosyayı nasıl silebilirim burada görünmesini istemiyorum buradan kaybetmek istiyorum ve dosyası mevcutsa bulup silmek nasıl yapabilirim?
Virüs olmadığına göre bu muhtemelen sildiğiniz bir programın kalıntılarından birisi. Sağ tıkla yaptığınızda silme gibi seçenekler çıkmıyor mu?

Excellent dedi sorun bulamadı.

Peki bu iki dosyayı nasıl silebilirim burada görünmesini istemiyorum buradan kaybetmek istiyorum ve dosyası mevcutsa bulup silmek nasıl yapabilirim?
HitmanPro ile tarat. Kaspersky tarama için Malvarebytes ve HitmanPro'nun gerisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son hangi programı sildiğinizi hatırlıyor musunuz? Hatırlıyorsanız kayıt defterini açıp CTRL + F yapıp programın adını yazın, programdan geriye kalan dosyaları silin.

Hayır hatırlamıyorum. bu arada 1 dakikalık tarama yaptırdım.

CCleaner yükledim ve başlangıcta yaparak tarattım ne olduğunu bilmediğim dosyayı sildim Görev Yöneticisi şu an temiz. İlgiinzi için teşekkürler herkese.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı