Oyun oynamak için PC açtım sonra oyun da birden normalden çok fazla donmalar yaşandı. Ben de görev yöneticisine girdim arkada bir şey açık kaldı mı diye sonra walliant diye bir şey buldum. Araştırdığımda virüs olduğunu öğrendim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Daha önce hiç virüs silmedim bana lütfen detaylı anlatabilir misiniz? ESET den detaylı arama yapıyorum şuan belki silinir diye
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...
Klavyeden Win + R tuşlarına basın. Veya başlattan çalıştır kelimesini aratın. Çalıştır'a "mnt" yazın.
"Windows Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Aracı" çıkacak.
"İleri" diyin. "Tam Tarama" seçip "Sonraki" deyin. Tüm bilgisayarınızı tarayacak.
Veya piyasadaki 3. parti temizleme uygulamaları kullanın. Bazıları;
Klavyeden Win + R tuşlarına basın. Veya başlattan çalıştır kelimesini aratın. Çalıştır'a "mnt" yazın. Eki Görüntüle 1262585
"İleri" diyin. "Tam Tarama" seçip "Sonraki" deyin. Tüm bilgisayarınızı tarayacak. Eki Görüntüle 1262587
-ADW Cleaner
-Avast Cleaner
-Malwarebytes
-Zemanaset le tarama
Klavyeden Win + R tuşlarına basın. Veya başlattan çalıştır kelimesini aratın. Çalıştır'a "mnt" yazın. Eki Görüntüle 1262585
"İleri" diyin. "Tam Tarama" seçip "Sonraki" deyin. Tüm bilgisayarınızı tarayacak. Eki Görüntüle 1262587
30 dk önce ESET le tarama başlamıştım o bittikten sonra mi yapıyım ? @sougiee@acv çok teşekkür ederim dediğiniz gibi anti virüs programı kurdum ve tarama ile virüs gitti gözüküyor