Görev Yöneticisi'nden dahili Intel ekran kartı nasıl gizlenir?

• Konuyu başlatan ahmtfy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 66

ahmtfy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum. MUX switch dGPU modunda iken Intel sürücüleri de yüklü olduğu için görev yöneticisinde Intel Arc Graphics daima gözüküyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizlemenin bir yolu var mı? Amacım devre dışı bırakmak değil sadece NVIDIA ekran kartını kullanırken Görev Yöneticisi'nden gizlemek. İşlemcim Intel Core Ultra 7 155h.

Mümkün olmadığını söylüyorsanız redditte ultra işlemci kullanan bir kullanıcıda olduğunu görmüştüm o sebeple sormak istedim.

Merhaba. Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum. MUX switch dGPU modunda iken Intel sürücüleri de yüklü olduğu için görev yöneticisinde Intel Arc Graphics daima gözüküyor. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizlemenin bir yolu var mı? Amacım devre dışı bırakmak değil sadece NVIDIA ekran kartını kullanırken Görev Yöneticisi'nden gizlemek. İşlemcim Intel Core Ultra 7 155h.

Mümkün olmadığını söylüyorsanız Reddit'te Ultra işlemci kullanan bir kullanıcıda olduğunu görmüştüm o sebeple sormak istedim.

Onu kapatmanız daha iyi olur zaten bir işe yaramayacak oyunlarda ekran kartını tanımlamayıp grafik kartını kullanabilir.

Zaten kullanmıyor MUX modunda NVIDIA modu açık olduğu için ben de kullanmadığı için gizlemenin yolunu sordum zaten. Görüntü ve gücü NVIDIA karttan alıyor yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı