Görev Yöneticisi'ni açınca işlemci ısısı düşüyorsa virüs mü vardır?

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
Bilgisayarın fanlarını işlemci ısısına göre ayarladım ve 35 dereceden düşükse fanlar duruyor. Bilgisayarı boşta bıraktığımda fanların düşük devirde döndüğünü gördüm, Görev Yöneticisi'ni açtığımda ise fanlar duruyor. Bunu 1-2 kez denedim ve her seferinde bu şekilde oldu, virüs vs. olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın fanlarını işlemci ısısına göre ayarladım ve 35 dereceden düşükse fanlar duruyor. Bilgisayarı boşta bıraktığımda fanların düşük devirde döndüğünü gördüm, Görev Yöneticisi'ni açtığımda ise fanlar duruyor. Bunu 1-2 kez denedim ve her seferinde bu şekilde oldu, virüs vs. olabilir mi?
İşlemciniz boşta tam olarak kaç derecelerde oluyor paylaşabilir misiniz? Ayrıca görev yöneticisini açtığında yüzde kaçlık kullanım gösteriyor?

İşlemciniz boşta tam olarak kaç derecelerde oluyor paylaşabilir misiniz? Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açtığında yüzde kaçlık kullanım gösteriyor?

Hocam 30 derece civarında geziyor ve %2'lik bir kullanım var ortalama.

Hocam 30 derece civarında geziyor ve %2'lik bir kullanım var ortalama.
Fan ayarını 45 50 derecelerde çalışması için ayarlayın. Sistemin kendi çalışan dosyalarında belki anlık olarak 35i geçiyor olabilir sıcaklık. Boşta 30-45 gibi dereceler idealdir. İşlemciden işlemciye de değişir tabii.

Fan ayarını 45 50 derecelerde çalışması için ayarlayın. Sistemin kendi çalışan dosyalarında belki anlık olarak 35i geçiyor olabilir sıcaklık. Boşta 30-45 gibi dereceler idealdir. İşlemciden işlemciye de değişir tabii.

Bir de termal macun kurumuş olabilir yeniden termal macun yapıp deneyeceğim.

Hocam şimdi ben 5 dakikalığına bir yere gitmiştim fanlar tam güç çalışıyordu fareyi hareket ettirdiğimde bir anda yavaşlamaya başladı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı