Görsel editleme ve video editleme uygulamaları

AdemFerr

Decapat
Şimdi veya ileride işime yarayacak uygulama öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla Adobe'nin uygulamaları var; After Effects, Photoshop gibi. Blender var ayrıca, 3D modelleme için o da. Videoları editleyebilecek en iyi hangi uygulamalar vardır? Hangisi daha çok kullanılıyor? Bir de basit bir caps, meme tarzı görselleri birleştirmek ve shoplamak için hangi uygulamaları önerirsiniz?

Görselleri birleştirip, shoplama kısmında photoshop ve after effects işinize yarar.
Ben çoğu işimi after effects ile hallediyorum.
Fotoğraf üzerindeki düzenlemelere yoğunlaşmak istiyorsanız photoshop , kurgu ve edit kısmına yoğunlaşmak istiyorsanız premiere pro devreye giriyor .
After effects , photoshop , premiere pro üçlüsü sana çok şey kazandırır. 3d modelleme kısmı hakkında pek bir bilgim yok ancak cinema4d öğrenmeyi düşünüyorum. Ücretsiz alternatifi olan blender da güzele benziyor. Forum ve yardımlaşma bakımından çok cazip geliyor .

Şimdi veya ileride işime yarayacak uygulama öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla Adobe'nin uygulamaları var; After Effects, Photoshop gibi. Blender var ayrıca, 3D modelleme için o da. Videoları editleyebilecek en iyi hangi uygulamalar vardır? Hangisi daha çok kullanılıyor? Bir de basit bir caps, meme tarzı görselleri birleştirmek ve shoplamak için hangi uygulamaları önerirsiniz?
Blender öğrenmeye çalıştım uzun süre. Bence güzel program ve 3d modelleme için de genelde başlangıç da önerilen program. Kullanmaya başlarsanız, konuşmak isterim. Birileriyle paylaşarak ilerlemeye ihtiyacım var

Blender öğrenmeye çalıştım uzun süre. Bence güzel program ve 3d modelleme için de genelde başlangıç da önerilen program. Kullanmaya başlarsanız, konuşmak isterim. Birileriyle paylaşarak ilerlemeye ihtiyacım var
Hali hazırda çalıştığım projeler var ama ekstra olarak blenderda da kendimi geliştirmek istiyorum. İletişime geçmek istersen dc/ardaauras ekleyebilirsin.

Görsel düzenleme olarak sektörde borusunu öttüren 2 yazılım var. Adobe Photoshop ve Affinity Photo.

Video düzenleme için sektörde Adobe Premiere, video görsel efekt işleri için ise Adobe After Effects kullanılıyor.

Blender modelleme için güzel ancak yoğunlaşmak istediğiniz alana göre ücretli alternatifleri kullanmanız gerekebilir. En çok kullanılanlar oyun & animasyon stüdyolarında Maya, diğer her şey için 3DsMax, Cinema 4D.

Çoğu kişinin farklı tercihleri var benim tercihim dokular, boyama, retopo ve sculpting için 3D-Coat, modelleme, rigging ve UV map için Cinema 4D, geri kalan her şey için Photoshop benim elim ayağım.

Video düzenleme için Premiere Rush ı önerebilirim. Tabii ki bu işin asıl programı Premiere Pro dur ama o kadar detaylı kasmaya gerek yok, basit editler yapıcam derseniz yine Adobe'nin Premier Rush ı güzel gider. Daha hafif bir program, basit arayüz...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı