Görsel indirmekten virüs bulasir mi?

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
Iyi sosyaller, sıkıntılı bir sitede bir görsel buldum onu resmi yeni sekmede aç deyip indirsem virüs bulaşma ihtimali var mı? Sonuç olarak gorsel indiriyoruz. Yardimci olursanız sevinirim.

Görselden virüs bulaşmaz ama bir zip dosyasıyla beraber indiriyorsanız araya saklanmış bir virüs indirme ihtimaliniz var. Alternatif ekran görüntüsü alabilirsin

Görselden virüs bulaşmaz ama bir ZIP dosyasıyla beraber indiriyorsanız araya saklanmış bir virüs indirme ihtimaliniz var. Alternatif ekran görüntüsü alabilirsin

Teoride bulaşabilir fakat gerçek hayatta ihtimali çok çok düşük bir durum. Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil demek pek doğru değil.

Ama haklısın aşırı düşük bir ihtimal.

Görselden virüs bulaşmaz ama bir zip dosyasıyla beraber indiriyorsanız araya saklanmış bir virüs indirme ihtimaliniz var. Alternatif ekran görüntüsü alabilirsin
Hocam ekran görüntüsü almiyo güvenlik ilkesi nedeniyle görsel biraz sıkıntılı da :)

Teoride bulaşabilir fakat gerçek hayatta ihtimali çok çok düşük bir durum. Kesinlikle böyle bir şey mümkün değil demek pek doğru değil.

Ama haklısın aşırı düşük bir ihtimal.
İndiriyorum hocam o zaman sonunu düşünen kahraman olamaz

Son düzenleme:
Hocam ekran görüntüsü almiyo güvenlik ilkesi nedeniyle görsel biraz sıkıntılı da :)
Hocam suan pc dem misiniz onu bilmiyorum ama başlata ekran alıntısı yazıp onunla ekran fotosu alabilirsiniz. Olmuyor diye bir seyi kabullenmek çok işime gelmiyor. Linkini at buraya atiyim ben istedigin fotoyu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı