Anubisius Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Merhaba makro oluşturmak istiyorum. Görseli taradığı zaman farklı komutlar gerçekleştirecek. Jitbitin programında mevcut fakat birebir aynısını istediği için kullanamıyorum. Önerisi olan var mı?
Merhaba makro oluşturmak istiyorum. Görseli taradığı zaman farklı komutlar gerçekleştirecek. Jitbitin programında mevcut fakat birebir aynısını istediği için kullanamıyorum. Önerisi olan var mı?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ekim 2023 #2 Autohotkey öneririm.
Anubisius Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 Murat Can Şimşek dedi: Autohotkey öneririm. Genişletmek için tıkla... İnceledim fakat görsel tarama kısmını bulamadım. Ayrıca kodlama tabanlı değil basit bir şey arıyorum.
Murat Can Şimşek dedi: Autohotkey öneririm. Genişletmek için tıkla... İnceledim fakat görsel tarama kısmını bulamadım. Ayrıca kodlama tabanlı değil basit bir şey arıyorum.