Görsel soru çözmek için yapay zeka önerisi

Daha fazla  
Ekrandaki soruyu yapay zekaya tanımlatıp o soruyu çözemsini sağlayabileceğim bir yapay zeka var mı? Önceden sider vardı ekranndaki bir soruyu kırpıp yapay zekaya çözmesini isteyebiliyordum fakat artık o da ücretli olmuş. O tarz bir yapay zeka var mı? Eklenti tarzında da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ChatGPT kullanıyorum ancak resim yüklemenin günlük sınırı var. O sınır dolunca Google Gemini'ye taratıyorum. Başka bu tarz güzel uygulama var ise bende öğrenmek isterim.

Ben ChatGPT kullanıyorum ancak resim yüklemenin günlük sınırı var. O sınır dolunca Google Gemini'ye taratıyorum. Başka bu tarz güzel uygulama var ise bende öğrenmek isterim.

Chat GPT çok derin anlatıyor ben knowunity derim çok iyi ve yz tarayicisi var isterseniz para yatırıp Pro sahibi olabilirsiniz ama olmasanizda scoohgpt size her saat 1000 kredi veriyor ve attığınız her mesaj 250 kredi yiyor kredi bittiğinde Basic sürüme geçiyor ve ayni sohbet devam eder. Ayrıca keşfet de TikTok gibi kaydırarak ders çalışabilirsiniz. Evet belki saçma gelecek ama gerçekten öyle ders notu paylaşarak başkalarına ders notu gösterebilirsiniz ya da siz görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı