hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #1 Merhaba, herhangi bir görselde veya videoda bulunan metni paragrafı kopyalamak istiyorum. Ama çözüm bulamadım. Birkaç program buldum fakat Türkçe karakter görünce doğru yazmıyorlar. Bunun için bir yol var mı?
Merhaba, herhangi bir görselde veya videoda bulunan metni paragrafı kopyalamak istiyorum. Ama çözüm bulamadım. Birkaç program buldum fakat Türkçe karakter görünce doğru yazmıyorlar. Bunun için bir yol var mı?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 Görselleri bir PDF dosyasına ekleyip o PDF'i de OCR işlemine tabi tutarsan metinleri seçer hale gelebilirsin.
Görselleri bir PDF dosyasına ekleyip o PDF'i de OCR işlemine tabi tutarsan metinleri seçer hale gelebilirsin.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 Eğer bilgisayardaysanız Microsoft PowerToys kullanabilirsiniz. Metin ayıklayıcısı özelliği bu işi görüyor.
Eğer bilgisayardaysanız Microsoft PowerToys kullanabilirsiniz. Metin ayıklayıcısı özelliği bu işi görüyor.