GeneraLKaseime Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Selam bir tane kasa fanı aldım. 1 Molex girişi vardı onu taktım PSU'ya. Bir de şu ekte fotoğrafta gördüğünüz iki uç var. Bunlar ne? Dosya Ekleri image.jpg 97,1 KB · Görüntüleme: 118 image.jpg 102,7 KB · Görüntüleme: 115
Selam bir tane kasa fanı aldım. 1 Molex girişi vardı onu taktım PSU'ya. Bir de şu ekte fotoğrafta gördüğünüz iki uç var. Bunlar ne?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #2 RGB kontrol kablosu gibi görünüyor kontrolcü varsa ona takın. Artı 0 Eksi
KS KS GeneraLKaseime Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 Faraenn dedi: RGB kontrol kablosu gibi görünüyor kontrolcü varsa ona takın. Genişletmek için tıkla... Yok bunları takmazsam sadece Molex takılı olursa bir şey olur mu? Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: RGB kontrol kablosu gibi görünüyor kontrolcü varsa ona takın. Genişletmek için tıkla... Yok bunları takmazsam sadece Molex takılı olursa bir şey olur mu?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Haziran 2023 #4 Dişi olan ARGB girişi, anakart veya kontrolcüye takılacak. Erkek ise çoğaltma içindir diye tahmin ediyorum, dolan ARGB girişinin yerine bu boşta kalıyor ki başka bir dişiyi buna takabilesin. GeneraLKaseime dedi: Yok bunları takmazsam sadece Molex takılı olursa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, sadece ışıkları yanmaz. Artı 1 Eksi
Dişi olan ARGB girişi, anakart veya kontrolcüye takılacak. Erkek ise çoğaltma içindir diye tahmin ediyorum, dolan ARGB girişinin yerine bu boşta kalıyor ki başka bir dişiyi buna takabilesin. GeneraLKaseime dedi: Yok bunları takmazsam sadece Molex takılı olursa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, sadece ışıkları yanmaz.
Maker Megapat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 432 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe GIGABYTE A620M-H Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki bu kısımla karşılaştırın sanırım aynı kısım Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki bu kısımla karşılaştırın sanırım aynı kısım