YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 15 Ağustos 2024 #1 Yeni S20 FE telefonumda daha önceden Redmi Note 8 Pro'da kullandığım şarj aletimi kullanıyorum. Görselleri aşağı bırakacağım. Adaptörün ve dönüştürücünün değerlerini kontrol etmenizi istiyorum. Telefonuma herhangi bir zarar verir mi?
Yeni S20 FE telefonumda daha önceden Redmi Note 8 Pro'da kullandığım şarj aletimi kullanıyorum. Görselleri aşağı bırakacağım. Adaptörün ve dönüştürücünün değerlerini kontrol etmenizi istiyorum. Telefonuma herhangi bir zarar verir mi?
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 15W bir adaptör. Takılabilir eğer kaliteli ise. 18W adaptör kullanıyorum kendi S21 cihazımda bir ayıbını görmedim. Artı 0 Eksi
15W bir adaptör. Takılabilir eğer kaliteli ise. 18W adaptör kullanıyorum kendi S21 cihazımda bir ayıbını görmedim.
KS KS YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 15 Ağustos 2024 #3 İsmail Evece dedi: 15W bir adaptör. Takılabilir eğer kaliteli ise. 18W adaptör kullanıyorum kendi S21 cihazımda bir ayıbını görmedim. Genişletmek için tıkla... Redmi'de 4 sene bunu kullandım. O halde sorun yaratacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
İsmail Evece dedi: 15W bir adaptör. Takılabilir eğer kaliteli ise. 18W adaptör kullanıyorum kendi S21 cihazımda bir ayıbını görmedim. Genişletmek için tıkla... Redmi'de 4 sene bunu kullandım. O halde sorun yaratacağını sanmıyorum.