Görseldeki aparat AM4 sokette kullanılabilir mi?

Makaleler
3
Yer
Çanakkale
Bu aparatı SE-214-XT benzeri kule tipi soğutucular takmak için AM4 soket anakartta kullanabilir miyim?

20230525_185007.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutucu takılmaz ama herhalde, gerek de yok.

Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım.

AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım.

O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm.

SE-214 XT soğutucunun kendi ayakları vardı sanırsam, AM4 montaj aparatını kullanmıyordunuz onda. Tek gerekli olan arkadaki braket.
Arkadaki brakete sahibim. :)

O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm.
Buradakinin aynısı.

1685031012132.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı