the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.811 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Mayıs 2023 #1 Bu aparatı SE-214-XT benzeri kule tipi soğutucular takmak için AM4 soket anakartta kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
Bu aparatı SE-214-XT benzeri kule tipi soğutucular takmak için AM4 soket anakartta kullanabilir miyim?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Mayıs 2023 #2 Evet Arctic 7X kullandığımda böyle bir zımbırtıya takmıştım, klipsleri vardı. Buna takmamışım.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.811 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Mayıs 2023 #3 kino dedi: Evet Arctic 7X kullandığımda böyle bir zımbırtıya takmıştım, klipsleri vardı. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu takılmaz ama herhalde, gerek de yok.
kino dedi: Evet Arctic 7X kullandığımda böyle bir zımbırtıya takmıştım, klipsleri vardı. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu takılmaz ama herhalde, gerek de yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Mayıs 2023 #4 the Prodigy dedi: Sıvı soğutucu takılmaz ama herhalde, gerek de yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
the Prodigy dedi: Sıvı soğutucu takılmaz ama herhalde, gerek de yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 25 Mayıs 2023 #5 SE-214 XT soğutucunun kendi ayakları vardı sanırsam, AM4 montaj aparatını kullanmıyordunuz onda. Tek gerekli olan arkadaki braket.
SE-214 XT soğutucunun kendi ayakları vardı sanırsam, AM4 montaj aparatını kullanmıyordunuz onda. Tek gerekli olan arkadaki braket.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.811 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Mayıs 2023 #6 kino dedi: Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım.
kino dedi: Yanlış hatırlamışım böyle takılıyormuş. Bu elindeki parça bilmiyorum, AM4 sokette 2-3 farklı hava soğutucu kullandım bununla hiç işim olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Mayıs 2023 #7 the Prodigy dedi: AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım. Genişletmek için tıkla... O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm.
the Prodigy dedi: AM4 soketteki ile tırnakları aynı gibi. AM2 soket anakarttan çıkarttım. Genişletmek için tıkla... O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm.
the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.811 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 25 Mayıs 2023 #8 Emir M. dedi: SE-214 XT soğutucunun kendi ayakları vardı sanırsam, AM4 montaj aparatını kullanmıyordunuz onda. Tek gerekli olan arkadaki braket. Genişletmek için tıkla... Arkadaki brakete sahibim. kino dedi: O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Buradakinin aynısı.
Emir M. dedi: SE-214 XT soğutucunun kendi ayakları vardı sanırsam, AM4 montaj aparatını kullanmıyordunuz onda. Tek gerekli olan arkadaki braket. Genişletmek için tıkla... Arkadaki brakete sahibim. kino dedi: O parçanın delikleri sanki arkadaki brakete vidalanabilirmiş gibi duruyor ama olmayabilir de. Görsel üzerinden konuşmak zor vallahi ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... Buradakinin aynısı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Mayıs 2023 #9 the Prodigy dedi: Arkadaki brakete sahibim. Buradakinin aynısı. Eki Görüntüle 1792959 Genişletmek için tıkla... O delikler arkadaki brakete vidalanabilecek mesafede ise sanıyorum uyacaktır. Denemen lazım.
the Prodigy dedi: Arkadaki brakete sahibim. Buradakinin aynısı. Eki Görüntüle 1792959 Genişletmek için tıkla... O delikler arkadaki brakete vidalanabilecek mesafede ise sanıyorum uyacaktır. Denemen lazım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.157 Makaleler 26 Çözümler 521 25 Mayıs 2023 #10 the Prodigy dedi: Arkadaki brakete sahibim. Buradakinin aynısı. Eki Görüntüle 1792959 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen arkadaki braket yerine de şu sol alttaki plakayı takıyorsunuz.
the Prodigy dedi: Arkadaki brakete sahibim. Buradakinin aynısı. Eki Görüntüle 1792959 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen arkadaki braket yerine de şu sol alttaki plakayı takıyorsunuz.