I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 İlk ikisi birbirine takılıyor galiba 3. ise fan kablosuna benziyor
Sauronnm Yoctopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 isimrastgele dedi: İlk ikisi birbirine takılıyor galiba 3. ise fan kablosuna benziyor Genişletmek için tıkla... ilk ikisini birbirine taktım diğerinide sys_fan 1e takmıştım genede led yanmadı
isimrastgele dedi: İlk ikisi birbirine takılıyor galiba 3. ise fan kablosuna benziyor Genişletmek için tıkla... ilk ikisini birbirine taktım diğerinide sys_fan 1e takmıştım genede led yanmadı
I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 Sauronnm dedi: İlk ikisini birbirine taktım diğerini de SYS_FAN 1E takmıştım gene de LED yanmadı Genişletmek için tıkla... SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne?
Sauronnm dedi: İlk ikisini birbirine taktım diğerini de SYS_FAN 1E takmıştım gene de LED yanmadı Genişletmek için tıkla... SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne?
Sauronnm Yoctopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 isimrastgele dedi: SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne? Genişletmek için tıkla... B450M-A PRO MAX II isimrastgele dedi: SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne? Genişletmek için tıkla... Kasa fan bağlantısı derken tam anlayamadım
isimrastgele dedi: SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne? Genişletmek için tıkla... B450M-A PRO MAX II isimrastgele dedi: SYS fan yerine kasa fan bağlantısına takın. Anakartınız ne? Genişletmek için tıkla... Kasa fan bağlantısı derken tam anlayamadım
I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Sauronnm dedi: B450M-A Pro Max II Kasa fan bağlantısı derken tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım.
Sauronnm dedi: B450M-A Pro Max II Kasa fan bağlantısı derken tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım.
Sauronnm Yoctopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #7 isimrastgele dedi: CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben o kontrolcüyü aradım aradım bulamadım tam olarak ne diye geçiyor? isimrastgele dedi: CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
isimrastgele dedi: CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Ben o kontrolcüyü aradım aradım bulamadım tam olarak ne diye geçiyor? isimrastgele dedi: CHA_FAN gibi bir bağlantı var mı? Anakartınızda ARGB kontrolcüsü yokmuş kontrolcü temin etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
I isimrastgele Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #8 Sauronnm dedi: Ben o kontrolcüyü aradım aradım bulamadım tam olarak ne diye geçiyor? Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aerocool H66F fan kontrolü : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aerocool H66F fan kontrolü : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr @Yener K. Hocam daha iyi bilgi verir
Sauronnm dedi: Ben o kontrolcüyü aradım aradım bulamadım tam olarak ne diye geçiyor? Yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aerocool H66F fan kontrolü : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aerocool H66F fan kontrolü : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr @Yener K. Hocam daha iyi bilgi verir