Aşı oldum bugün, 2 doz daha olacağım kedi takip edilebilir olduğu için. Kediyi de veterinere götürdüm herhangi bir sağlık sorunu yok. Fikir belirten herkese teşekkürler.
Ağrı yok henüz. Acildeki hekim ise 6 ay olduğunu söyledi 6 doz kuduz aşısının korumasının. Son 2 yıl içerisinde tetanos aşısı olduğum için ise tetanos aşısına gerek duymadı.
Ağrı yok henüz. Acildeki hekim ise 6 ay olduğunu söyledi 6 doz kuduz aşısının korumasının. Son 2 yıl içerisinde tetanos aşısı olduğum için ise tetanos aşısına gerek duymadı.
Ha oldunuz mu aşı, geçmiş olsun tekrardan. 4 doz olmuştum ben, yıllar önce 5'di 4'e düşürdüler sonra. Ağrı yapmaz bence, bir de koruması 6 aymıymış ya, daha fazla biliyordum ben.
Ha oldunuz mu aşı, geçmiş olsun tekrardan. 4 doz olmuştum ben, yıllar önce 5'di 4'e düşürdüler sonra. Ağrı yapmaz bence, bir de koruması 6 aymıymış ya, daha fazla biliyordum ben.
Ben 2 sene önce 6 doz olmuştum sokak kedisi ısırıp tırmaladığı için. Hayvan takip edilebilir olduğunda ve 10 günün sonucunda ölmediğinde 4. aşıya gerek kalmıyor. 3 doz yeterli oluyor.