mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Elimde böyle parçalar var bunlar ne? @Yerayay
Çözüm Yerayay 6 Nisan 2025 En sağdaki röle kartı, onun sol altındaki mikrofon. Üstündeki kızıl ötesi sensör (alıcı), kırmızı olan NFC RFID okuyucu, soldaki mavi dot Matrix'lerin arkasına takılan kart. Üstteki küçük mavi şeylerde. Küçük parçalar, dht11'in parçaları.
En sağdaki röle kartı, onun sol altındaki mikrofon. Üstündeki kızıl ötesi sensör (alıcı), kırmızı olan NFC RFID okuyucu, soldaki mavi dot Matrix'lerin arkasına takılan kart. Üstteki küçük mavi şeylerde. Küçük parçalar, dht11'in parçaları.
KS KS mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #11 Yerayay dedi: @mwtafaa0 vallahi bende onun kodlarini hazır almıştım. Çok bilmiyorum kodlarını. Hatta bir projede kullandım. Resmini bırakayım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir deneyeceğim bir sorum olursa etiketlerim. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @mwtafaa0 vallahi bende onun kodlarini hazır almıştım. Çok bilmiyorum kodlarını. Hatta bir projede kullandım. Resmini bırakayım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben bir deneyeceğim bir sorum olursa etiketlerim.
arda hans Picopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #12 mwtafaa0 dedi: Bir sorum daha olacak ben bu dot matrix ile nasıl hareketli şeyler yapabilirim en son sadece sabit gülen yüz denemiştim olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Su tarz videolar izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mwtafaa0 dedi: Bir sorum daha olacak ben bu dot matrix ile nasıl hareketli şeyler yapabilirim en son sadece sabit gülen yüz denemiştim olmamıştı. Genişletmek için tıkla... Su tarz videolar izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #13 arda hans dedi: Su tarz videolar izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende o kart yok ama farklı kart var. Artı 0 Eksi
arda hans dedi: Su tarz videolar izleyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende o kart yok ama farklı kart var.
arda hans Picopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #14 mwtafaa0 dedi: Hocam bende o kart yok ama farklı kart var. Genişletmek için tıkla... Kartinizin modeline gore arama yapabilirsiniz o zaman. Artı 0 Eksi
mwtafaa0 dedi: Hocam bende o kart yok ama farklı kart var. Genişletmek için tıkla... Kartinizin modeline gore arama yapabilirsiniz o zaman.