- Makaleler
- 7
Tercih sizin digerinde istem fazla yuk bindirmicek PSU'ya.Yok kullanacağım zaten 228 230 watt veriyor benim için yeter sınırda bile olsa yeter
Tercih sizin digerinde istem fazla yuk bindirmicek PSU'ya.Yok kullanacağım zaten 228 230 watt veriyor benim için yeter sınırda bile olsa yeter
Aga nası ya
Evet biliyorum ama yinede kullanmak istemedim everestiTercih sizin digerinde istem fazla yuk bindirmicek PSU'ya.
Aga technopatta bu psu ile ilgili bir konu var ve fx 6300 ve gt6600 kullanmak istiyormuş ve toplam 250 w tutuyormuş 12V kanalından ucu ucuna
@yIlmAz IşIk dediğiniz gibiyse, etiket değerinin üzerinde sorunsuz çalısabiliyor o zaman. OCCT ile yük testinden geçiyorsa denilebilecek bir şey yok.
Yani bu psunun aslında 230W verdiği anlamına geliyor dostum yoksa o psu ile direk derlerdi yetmez diye anlamak mı istemiyorsun@yIlmAz IşIk attığınız konudan ne anlamamız gerekiyor?
Tamam sağolun çok yardımcı oldunuz gerçekten@yIlmAz IşIk bir etiket paylaştınız, ona göre cevap verdim. Ortada basit bir matematik hesabı mevcut. İster dinlersiniz, ister dinlemezsiniz. Hayırlı günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.