S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 8 Mart 2025 #1 12. sınıfım matematikte temelim yoktu ve ilk 12 konuyu hallettim fakat böyle grafikli soruları konuyu bilmeme rağmen yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Acil yardımınıza ihtiyacım var. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-03-08 at 15.09.12.jpeg 77,9 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
12. sınıfım matematikte temelim yoktu ve ilk 12 konuyu hallettim fakat böyle grafikli soruları konuyu bilmeme rağmen yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Acil yardımınıza ihtiyacım var.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 8 Mart 2025 #2 Buradaki verilerden nasıl hesaplanabileceğini düşünüyorum yarım saattir, garip bir soru. X yerine -3/5 yazınca çıkıyormuş. İki tarafı da düşünmek lazım mutlak değer olduğu için.
Buradaki verilerden nasıl hesaplanabileceğini düşünüyorum yarım saattir, garip bir soru. X yerine -3/5 yazınca çıkıyormuş. İki tarafı da düşünmek lazım mutlak değer olduğu için.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 8 Mart 2025 #3 ItsAllGoodman dedi: Buradaki verilerden nasıl hesaplanabileceğini düşünüyorum yarım saattir, garip bir soru. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl çözebilirim sence bu tip soruları.
ItsAllGoodman dedi: Buradaki verilerden nasıl hesaplanabileceğini düşünüyorum yarım saattir, garip bir soru. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl çözebilirim sence bu tip soruları.