Görülen görseller travma mı bıraktı?

buno

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba size çok kötü olduğum konudan bahsetmek istiyorum. Öncelikle şöyle başlayayım bu ikbal, semih celik zamanları olayları olmuştu hatırlarsınız. Neyse sansürsüz gordum bayağı uzuldum. Yani oncesinden o kıza bayağı uzulmustum o goruntuleri gorunce. Nedense oyle tarzda anlarsınız forumda soylemek istemiyorum. Acık sekilde oyle tarz seyler gorsem cok kotu oluyorum. O fotoyu gordukten sonra travma yarattı mı bilmiyorum olabilir yani o gün gordugum gece harbi cok kotü oldum. Ruyama falan girdi. Ya şimdi dalga gecenler olacak ama dalgalık konu değil ciddiyim arkadaşlar.

Hocam vahşet şeyini sansürsüz gördüyseniz 2-3 gün etkisinde bırakır ama aşırı hassas biriyseniz uzayabilir kendinizi bundan uzaklatırmak için eğlenceli şeyler yapmayı deneyin.

Bende bu yuzden erkeklere guvenemiyorum ne olacak bilmiyorum hayvanları öldürenler çocukları kadınları öldürenler bu dunya çok sıkıntılı bir yer. Maalesef etkisi geçmiyor bununla yaşamak gerekiyor ben bu yuzden hayvanlarla ilgilenmeye başladım ve çocukları sevindiriyorum elimden geldiğince. Sadece buyukleri tarafından dilendirildiğini düşündüğüm çocuklara yardım etmiyorum ama hayvanlara her zaman yardım ederim böyle kendimi iyi hissediyorum çok iyi geliyor insan sıkıntılı bir canlı uzak durmak lazım ama tum hayvanların sevgisi ve ilgisi gerçek bunu fark ettim

Bende bu yuzden erkeklere guvenemiyorum ne olacak bilmiyorum hayvanları öldürenler çocukları kadınları öldürenler bu dunya çok sıkıntılı bir yer. Maalesef etkisi geçmiyor bununla yaşamak gerekiyor ben bu yuzden hayvanlarla ilgilenmeye başladım ve çocukları sevindiriyorum elimden geldiğince. Sadece buyukleri tarafından dilendirildiğini düşündüğüm çocuklara yardım etmiyorum ama hayvanlara her zaman yardım ederim böyle kendimi iyi hissediyorum çok iyi geliyor insan sıkıntılı bir canlı uzak durmak lazım ama tum hayvanların sevgisi ve ilgisi gerçek bunu fark ettim.

Ulke genclik batmıs millet gordugu can dalton, 01 gibi seylere ozenip dışarı cıkıyorlar bacak, silah ozeniyolarlar hapiste uzun yatmayı marifet bacak kullanmayı da adamlık zannediyorlar.

Vahşet içerikli şeylerden rahatsız olduysanız bir süre, en azından alışana kadar, ameliyat videoları izlemenizi öneririm. Ben benzer sorunları üniversiteye başlayınca yaşamıştım. Derslerin içeriği biraz farklı gelmişti ilk etapta.

yaklaşık 10 yıl önce yani 14-15 yaşlarımda Deep webden bu tarz vahşet görüntülerini çok izledim ama hiç etki yaratmıyordu. Ancak bahsettiğiniz vahşet fotoğraflarını bende gördüm ve biraz etkiledi çok üzüldüm gerçekten.

Arkadaşlar merhaba size çok kötü olduğum konudan bahsetmek istiyorum. Öncelikle şöyle başlayayım bu ikbal, semih celik zamanları olayları olmuştu hatırlarsınız. Neyse sansürsüz gordum bayağı uzuldum. Yani oncesinden o kıza bayağı uzulmustum o goruntuleri gorunce. Nedense oyle tarzda anlarsınız forumda soylemek istemiyorum. Acık sekilde oyle tarz seyler gorsem cok kotu oluyorum. O fotoyu gordukten sonra travma yarattı mı bilmiyorum olabilir yani o gün gordugum gece harbi cok kotü oldum. Ruyama falan girdi. Ya şimdi dalga gecenler olacak ama dalgalık konu değil ciddiyim arkadaşlar.

Daha kötülerini gördüm hocam. Gün geçtikçe unutursunuz.

İzlemeyin! Sakın. Bende de böyle bir sorun var böyle kan görmeye insanları acı çekerken görmeye tahammül edemem, ya engel olmak isterim olamazsam da oradan anında yok olmak isterim. Empati yeteneği midir bilmem, acı çeken kişiyi görünce bende çekiyorum hatta bir kere nasıl olduğu bilinmez epilepsi gibi bir kriz geçirmiştim(ameliyat videosu sırasında) 1 dakika kadar kilitlenmiştim. Benim durumum daha ağır ve kesin önerim tamamen uzak durun, kendinizi alıştırmaya çalışmayın "sürekli izleyerek alışırım" düşüncelerinden uzak durun. Sakın bir daha yapmayın kesin tavsiyem.

Görülen görsel travma bırakır mı sorusuna kısaca cevabım kısa süreli travma bırakır, bendeki durum ise kalıcı hiç bir zaman unutmam bu yüzden kesin tavsiyem uzak durun kendinizi alıştırmak gibi bir niyete kapılmayın.

İzlemeyin! Sakın. Bende de böyle bir sorun var böyle kan görmeye insanları acı çekerken görmeye tahammül edemem, ya engel olmak isterim olamazsam da oradan anında yok olmak isterim. Empati yeteneği midir bilmem, acı çeken kişiyi görünce bende çekiyorum hatta bir kere nasıl olduğu bilinmez epilepsi gibi bir kriz geçirmiştim(ameliyat videosu sırasında) 1 dakika kadar kilitlenmiştim. Benim durumum daha ağır ve kesin önerim tamamen uzak durun, kendinizi alıştırmaya çalışmayın "sürekli izleyerek alışırım" düşüncelerinden uzak durun. Sakın bir daha yapmayın kesin tavsiyem.

Görülen görsel travma bırakır mı sorusuna kısaca cevabım kısa süreli travma bırakır, bendeki durum ise kalıcı hiç bir zaman unutmam bu yüzden kesin tavsiyem uzak durun kendinizi alıştırmak gibi bir niyete kapılmayın.
Benimkiside aynısı hocam arasından 5-6 ay geçti aklkma gelince korkuyom nedense travmadan en küçük kanlı bişe gorsem oyun değil ama gercekte birisinin eli kanasa kan tutuyor hemen başım dönüyor rengim kaçıyor oyunlarda masum birisni öldürünce üzülüyorum çok değişik bir şey oldu 😂

yaklaşık 10 yıl önce yani 14-15 yaşlarımda Deep webden bu tarz vahşet görüntülerini çok izledim ama hiç etki yaratmıyordu. Ancak bahsettiğiniz vahşet fotoğraflarını bende gördüm ve biraz etkiledi çok üzüldüm gerçekten.
Haklısınız ne diyim.

Benimkiside aynısı hocam arasından 5-6 ay geçti aklkma gelince korkuyom nedense travmadan en küçük kanlı bişe gorsem oyun değil ama gercekte birisinin eli kanasa kan tutuyor hemen başım dönüyor rengim kaçıyor oyunlarda masum birisni öldürünce üzülüyorum çok değişik bir şey oldu 😂
Bence gülünç bir durum yok. Yaş kaç?

Yeni konular

Geri
Yukarı