Görüntü gelmeyen telefona erişim nasıl sağlanır?

Senpmai

Hectopat
Eski telefonumun (Samsung S8+) ekranı bozuldu. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok, telefonu cebimden çıkarttığımda ekranı çalışmıyordu. Bugün S25+ aldım, WhatsApp ve birkaç mailim haricinde verileri alabildim ama WhatsApp'ın verilerini alamadım. Telefonuma nasıl erişirim? USB hub gibi bir şey alsam, sonra monitöre bağlasam, olur mu acaba?

Eski telefonumun (Samsung S8+) ekranı bozuldu. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok, telefonu cebimden çıkarttığımda ekranı çalışmıyordu. Bugün S25+ aldım, WhatsApp ve birkaç mailim haricinde verileri alabildim ama WhatsApp'ın verilerini alamadım. Telefonuma nasıl erişirim? USB hub gibi bir şey alsam, sonra monitöre bağlasam, olur mu acaba?
Bugün benim de telefonumda sorun oldu. Ekranın hangi bölgesinin bozulduğuna göre değişir. Yaptırmak istemiyorsan herhangi bir telefoncuya gidip içindeki bilgileri almak istediğini söylersen çok uygun fiyata yardımcı olurlar. Orada geçici olarak yan sanayi bir ekran takıp bilgileri almanı sağlarlar sonrasında aynı şekilde söküp teslim ederler. Ben öyle yaptırdım 😅

Bugün benim de telefonumda sorun oldu. Ekranın hangi bölgesinin bozulduğuna göre değişir. Yaptırmak istemiyorsan herhangi bir telefoncuya gidip içindeki bilgileri almak istediğini söylersen çok uygun fiyata yardımcı olurlar. Orada geçici olarak yan sanayi bir ekran takıp bilgileri almanı sağlarlar sonrasında aynı şekilde söküp teslim ederler. Ben öyle yaptırdım 😅

Adaşım sorun olmazsa ne kadara yaptırdın sorabilir miyim? Bir de bir arkadaşta Type-C to DP kablosu varmış onu bekleyeyim mi acaba pazartesi getirebilirmiş.

Rica ederim. Evet İstanbul maalesef öyle ama ekran parasını düşün bir de. 😅 Bana bile kıytırık A52 cihaz için 3500 demişlerdi.

A52 için fazla olabilir ama Super AMOLED ekran kullanan bir telefondan bahsediyorsun. Bugün kıytırık J7 ekranları bile 1000-1100 lira civarında. Tek sebebi ise AMOLED ekran kullanması. Samsung'un güzel tarafı ise Servis orijinali ekranı piyasada var ve kasalı olarak geliyor. Parça aktarımıyla iş tamamlanıyor.

A52 için fazla olabilir ama super AMOLED ekran kullanan bir telefondan bahsediyorsun. Bugün kıytırık J7 ekranları bile 1000-1100 lira civarında. Tek sebebi ise AMOLED ekran kullanması. Samsung'un güzel tarafı ise servis orijinali ekranı piyasada var ve kasalı olarak geliyor. Parça aktarımıyla iş tamamlanıyor.

Kankam kusura bakma dediğini geç gördüm. S8+ için bu ücret daha mı ucuz olur diyorsun zaten görüntü alsak, bilgileri alsam geri yeterli benim için.

Kankam kusura bakma dediğini geç gördüm. S8+ için bu ücret daha mı ucuz olur diyorsun zaten görüntü alsak, bilgileri alsam geri yeterli benim için.

O biraz telefoncunun insafına kalmış. Ben bu tarz durumlarda müşterime yardımcı olmak maksatlı elimdeki test ekranını kullanıyorum ya da toptancıdan geçici bir ekran talep edip işini görüyorum küçük bir ücretle. Verilerini cihaz sahibinin istediği bir yere gönderiyorum. Taş atıp kolum yorulmuyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı