A alperen112 Decapat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 10 2 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarıma yeni ekran kartı aldım RX 580. Her şeyini halledip açtıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Sadece oyun oynarken de değil video izlerken bile oluyor. Tdrdelay çözümünü denedim ama bir sonuç alamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
Bilgisayarıma yeni ekran kartı aldım RX 580. Her şeyini halledip açtıktan sonra bu hatayı almaya başladım. Sadece oyun oynarken de değil video izlerken bile oluyor. Tdrdelay çözümünü denedim ama bir sonuç alamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #2 Sürücün güncel mi? Eğer güncel ise DDU ile kaldırıp eski sürümler ile dene. Güncel sürümde hata yaşayanlar çoğunlukta. Artı 0 Eksi
Sürücün güncel mi? Eğer güncel ise DDU ile kaldırıp eski sürümler ile dene. Güncel sürümde hata yaşayanlar çoğunlukta.
Batuyed Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 989 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2022 #3 Benim laptopumdada öyle GPU dolunca yanıt vermeyi kesip kurtuluyor ekran kartına bişry falan düşmül olabilir yani kalıcı olabilir. Artı 0 Eksi
Benim laptopumdada öyle GPU dolunca yanıt vermeyi kesip kurtuluyor ekran kartına bişry falan düşmül olabilir yani kalıcı olabilir.