xzapotax Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar apartmanda 9 daire var, tüm dairelerin ne bina içi kapı düğmesinden ne de bina giriş kapısındaki diafondan zil çalışmıyor. Görüntü geliyor ancak ses yok. Bunun sorunu nedir, kendimiz yapabilir miyiz? Markası Na-De
Arkadaşlar apartmanda 9 daire var, tüm dairelerin ne bina içi kapı düğmesinden ne de bina giriş kapısındaki diafondan zil çalışmıyor. Görüntü geliyor ancak ses yok. Bunun sorunu nedir, kendimiz yapabilir miyiz? Markası Na-De
bthnaln Femtopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri - EXCALIBUR G870 - İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 bit İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12650H (16 CPUs), ~2.3Ghz Bellek: 16GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU Disk: 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Haziran 2024 #2 Zil Trafosu arızalanmış olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
KS KS xzapotax Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 bthnaln dedi: Zil Trafosu arızalanmış olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Nereden anlayabilirim bunun değişimini kendim yapabilirim Artı 0 Eksi
bthnaln dedi: Zil Trafosu arızalanmış olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Nereden anlayabilirim bunun değişimini kendim yapabilirim