Görüntülü konuşma şarj tüketimi

omurkayracakir

Hectopat
%95 şarjım vardı ve saat 12'den 1'e kadar görüntülü konuşma yaptım %30 kaldı. Saat şu an 2 ama %1 kaldı. Sizce neden sona kalan şarj yüzdesi daha fazla dayanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili kalibre etmeni öneririm, muhtemelen sebebi odur. Pil ömrünü dolduruyor.

Ben de saatlerce görüntülü konuşuyorum da bu kadar hızlı gitmiyor. Telefonun hafızası dolu mu? Arka planda bir şeyler yiyor olabilir.

Ben de saatlerce görüntülü konuşuyorum da bu kadar hızlı gitmiyor. Telefonun hafızası dolu mu? Arka planda bir şeyler yiyor olabilir.

Belki sizin telefonunuzun pil kapasitesi daha fazladır. Arkadaşın hangi telefonu kullandığını bilmiyoruz.

Hatta belki laptoptur.

Hangi cihaz?
Görüntülü konuşma:
Kamera
Veri
Mikrofon gibi pil tüketen şeyleri kullanır ve en düşük gecikme için telefonunuzun işlemcisinden yararlanır. Dolayısıyla piliniz hızlı biter.

Belki sizin telefonunuzun pil kapasitesi daha fazladır. Arkadaşın hangi telefonu kullandığını bilmiyoruz.

Hatta belki laptoptur.
Android > Samsung kategorisine açmış.

Görüntülü görüşme bataryanın düşmanıdır. Aynı anda birden fazla donanım sürekli çalıştığı için ve işlemciye ekstra yük bindiği için bataryanın çabuk tükenmesi doğal.

Galaxy A80 kullanıyorum. 3700 MAh bataryası var. Düşük olduğunun farkındayım ama ilk 1 saat içerisinde %65 şarj tüketirken son 1 saat içerisinde %30 harcamış. Saat 1 den sonra telefonun şarjı daha çok dayanmış. Cihazı 2. El olarak aldım. Pil ömrünü dolduruyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…