Görüntüsü güzel 144 Hz monitör önerisi

Skinrock

Hectopat
Katılım
9 Mart 2016
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
144 Hz monitörlere bakıyorum ama şu şekilde bir sıkıntıyla karşılaştım. Ben CS:GO, Apex gibi rekabetçi oyunları oynuyorum fakat aynı zamanda çok film izlerim ve manzaralı oyunlar oynarım. Yarış oyunları da oynarım. Bu yüzden görüntü gecikmesinden çok renkleri güzel bir monitör almayı düşünüyorum. Kod da yazıyorum. 144 Hz olması rekabetçi oyunlar için yeter benim için TN panel olmasına gerek yok mesela. IPS panel almayı düşünüyorum. Aklımda iki tane monitör var,

Ayrıca bu monitör için IPS panel yazıyor görselde ama aşağıda VA panel yazıyor.



Bu üç monitörden hangisini önerirsiniz? Veya önereceğiniz 24 inç 144 Hz renkleri güzel başka monitör var mı?
 
Teşekkürler, peki renklerin nasıl gözüktüğünü veya nasıl gözükeceğini anlayabileceğim test ya da donanım özelliği var mı?
 
Mesela renk sayısı, parlaklık gibi özelliklerden hangileri daha iyi görüntü verdiği konusunda bana iyi geri dönüş sağlayabilir
 
VIEWSONIC 23,8
Sizce bu monitör ile aoc monitör arasında hangisini tercih etmeliyim?
Bu modelin GSync ve hopörler özelliği var ekstra olarak, iki marka da monitör konusunda iyi olduğu için karar veremedim. Aoc'da alttaki kırmızı çizgi var ekstra olarak biraz eksi özellik.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı