YouTube Gösterim sayısı neden 0?

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Kanaldaki videoların tüm izlenmeleri ben ve bir iki arkadaşımın izlemesinden geliyor. Gösterim sayısında da durum aynı, kanal sayfasından ve diğer özelliklerden alıyor gösterim.
Bu durum neden böyle? Ne oldu ki böyle oldu, en azından gösterim sayısının bir 100 civarı olması gerekmez mi algoritmanın videoyu test etmesi için?

Görseller.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-09-11-53-13-784_com.google.android.apps.youtube.creator.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2025-01-09-11-52-54-600_com.google.android.apps.youtube.creator.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2025-01-09-11-52-41-566_com.google.android.apps.youtube.creator.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2025-01-09-11-52-18-285_com.google.android.apps.youtube.creator.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2025-01-09-11-41-10-428_com.google.android.youtube.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü yaptığın videolar hiç bir şekilde önerilmiyor. Önerilme dışında gösterim almak gerçekten zor. Orada veriye göre de zaten gösterimler kanalından geliyor sadece. Kanalını inceledim ve benim önerim ise sana şu:

Daha ilgi çekici kapaklar yap. (Küçük yazı kullanma, thumbnailler genellikle küçük olduğundan yazıda küçülür ve hiç okunamaz hale gelir.

Daha ilgi çekici başlıklar kullanmalısın. Örneğin "PUBG 2vs2" değil de, "PUBG'de 2 Kişiye Karşı Karşı Savaştım" iş görebilir. Benim verdiğim örnek gene pek iyi değil ama, basitleştirilmiş şekilde detaylandır kısacası.

Bir de günümüzde oyun videoları şuan ki YouTube Türkiye de zor tutabiliyor. Çünkü artık daha çok çocuk kitleye hitap ediyor. Eğer sen genç kitleyi yakalamak istiyorsan ilgi çekiciliğe odaklanmalısın.

Bunları uygularsan video çekmeye devam ettikçe videonun bulunma ihtimali daha da artacaktır.

"Lets play" videoları artık ülkemizde pek tercih edilmiyor. Onun dışında videolarına eklemiyorsan etiket eklemeni öneririm.

"Lets play" videoları artık ülkemizde pek tercih edilmiyor. Onun dışında videolarına eklemiyorsan etiket eklemeni öneririm.

Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Ama şimdi şöyle bir durum var, son videoları zaten sırf video olsun düzenli bir paylaşım serisi olsun diye uğraş harcamadan atıyorum, yani dediklerinizi belki tamamen değil ama çoğunu ben de biliyorum.
Emek edilen video atmak istiyorum ancak emek edince emeğin karşılığını görmek istiyor insan, benim için 10 olsa dahi o sayı yeterli. Bir karşılığını görmeyincede daha fazla emek veresim gelmiyor. Bence gösterim sayısının ana sayfadan olmaması normal değil, bu bir problem. Bu durum hakkında yapabileceğim bir şey yok mu?

8.000-9.000 ile 5-10'un arasında dağlar kadar fark var. İlk attığında videoların kaç gösterim alıyordu? Mail eski mi yeni mi?

8.000-9.000 ile 5-10'un arasında dağlar kadar fark var. İlk attığında videoların kaç gösterim alıyordu? Mail eski mi yeni mi?
2018'de oluşturdum, kapat fotoğraflarım kendimce dikkat çekici. Hatta gelenlerin bazıları onun için geliyor. Etiketler var en mantıklı şekilde. Bence düzenli video atmaya devam edersen senin de önerilmeye başlanır.

İlk attığın videonun gösterim sayısını hatırlamıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…