Göz ardı Et'i hiç kullandınız mı?

aynen.PNG
 
Kendi düşüncendir, saygı duyarım ama bu kadar da olumsuzmuş gibi değerlendirmemelisin. Direkt engelleme gelmesi de çok saçma olur. En dengeli ve orta yollu hali, sorun yaşatan üyeyi/üyeleri Göz Artı Et yapıp kara listeye eklemek ve kendi pencerenden mesajlarını görmemek.

Yok tabii ki olumsuz değerlendirmiyorum. Zaten göz ardı ettiğin kişilerin mesajını göremiyorsun, haliyle onunla iletişim de kuramıyorsun. Üçüncü bir kişinin gözünden birbirini göz ardı etmiş iki kişiye bakarsak birbirleri ile hiç konuşmayan iki insan olarak gözükür. Engellemekten pek bir farkı yok gibi, tek farkı kişinin mesajlarını yine istersen görebiliyorsun. O yüzden direkt engelleme seçeneği olsa bir tık daha iyi olabilir.
 
İnsanları göz ardı etmem. Bana ters düşen kişiler, milleti trolleyen kişiler her zaman hayatımda olacak. Bunları görmezden gelmek kendi elimle at gözlüklerimi takmak gibi.

Fikrimin daha ayrıntılısı için aşağıdaki videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada gif paylaşılan konuda, bazı insanların rahatsızlıklarını tetikleyebilicek bir gif atan ruh hastası vardı. O istisna, kara listemde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı