Göz bozukluğu derecesi nasıl düşürülür?

Naberdsd

Picopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta denildiği gibi göz bozukluğumu düşürmek istiyorum. Bir gözüm 7 bir gözüm 6 numara diye hatırlıyorum bunu düşürmek için günde kaç saat ekran sürem olmalıdır?

Merhaba başlıkta denildiği gibi göz bozukluğumu düşürmek istiyorum. Bir gözüm 7 bir gözüm 6 numara diye hatırlıyorum bunu düşürmek için günde kaç saat ekran sürem olmalıdır?
Lazer ameliyatı

Yaklaşık 12 senedir takıyorum 19 yaşıma girmek üzereyim ve açıkçası durması pek söz konusu olmadı vücut geliştikçe göz numarası da ister istemez artıyor ki ekstra bir vücut sporu ile uğraşıyorsan bu değerler biraz düzensiz olabiliyor.
Göz damlası kullanabilirsiniz en azından gözlükle görme zorluğu yaşıyorsanız. Numaranız artmış sanıp gözlük numaranızı arttırırsanız gözlerinizin numarası daha çok artar.

Göz damlası kullanabilirsiniz en azından gözlükle görme zorluğu yaşıyorsanız. Numaranız artmış sanıp gözlük numaranızı arttırırsanız gözlerinizin numarası daha çok artar.

Uzağı bulanık görüyorum doktor göz damlası kullanın gibi bir şey söylemedi emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı