kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 869 Çözümler 5 4 Kasım 2024 #1 Göz kapaklarımın üst kısmında bir ağrı oluyor gün içinde. Ağrıyla birlikte uyku da geliyor. Bu neden olur?
Göz kapaklarımın üst kısmında bir ağrı oluyor gün içinde. Ağrıyla birlikte uyku da geliyor. Bu neden olur?
8 851938 Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 213 4 Kasım 2024 #2 kNecht dedi: Göz kapaklarımın üst kısmında bir ağrı oluyor gün içinde. Ağrıyla birlikte uyku da geliyor. Bu neden olur? Genişletmek için tıkla... İzotretonin etken maddeli ilaç kullanımı, uykusuzluk, iltihap.
kNecht dedi: Göz kapaklarımın üst kısmında bir ağrı oluyor gün içinde. Ağrıyla birlikte uyku da geliyor. Bu neden olur? Genişletmek için tıkla... İzotretonin etken maddeli ilaç kullanımı, uykusuzluk, iltihap.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.734 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2024 #3 Hocam bendede benzeri bir durum var. Uykuya geçmek için gözlerimi kapattığımda sanki gözlerim yukarı gidiyor gibi oluyor acıyor.
Hocam bendede benzeri bir durum var. Uykuya geçmek için gözlerimi kapattığımda sanki gözlerim yukarı gidiyor gibi oluyor acıyor.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 869 Çözümler 5 4 Kasım 2024 #4 851938 dedi: İzotretonin etken maddeli ilaç kullanımı, uykusuzluk, iltihap. Genişletmek için tıkla... İlk ikisi yok ancak iltihap olabilir belki. Randevu bulabilirsem gideceğim.
851938 dedi: İzotretonin etken maddeli ilaç kullanımı, uykusuzluk, iltihap. Genişletmek için tıkla... İlk ikisi yok ancak iltihap olabilir belki. Randevu bulabilirsem gideceğim.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.726 Çözümler 26 4 Kasım 2024 #5 kNecht dedi: İlk ikisi yok ancak iltihap olabilir belki. Randevu bulabilirsem gideceğim. Genişletmek için tıkla... İltihap varsa antibiyotik yazar. Ben lotebra kullandım.
kNecht dedi: İlk ikisi yok ancak iltihap olabilir belki. Randevu bulabilirsem gideceğim. Genişletmek için tıkla... İltihap varsa antibiyotik yazar. Ben lotebra kullandım.