Göz Sağlığı İçin Monitör Tavsiyesi

Yalnız fiyatı 30 dolar üstündeki ürünler gümrüğe takılmaz mı?

Yine döktürmüş'sün abi

Önceki mesajlarınızda BENQ GL2460 ile birlikte başka monitörler arasında kaldığınızı yazmışsınız. Eğer aklınızda hala bu monitör varsa almanızı önerebilirim. Bana normal ayarlarında ışığı çok parlak, beyaz geldi ve gözlerimi yoruyordu. O yüzden mavi ışık ayarına getirdim ve gözüme daha iyi gelmeye başladığını fark ettim. Zaten birkaç modu var ve size hangisi rahat geliyorsa ona göre ayarlayabilirsiniz. Ek olarak, iki tane de hoparlörü var fakat çıkan ses fazla tatmin edici değil. Bunları göz önünde bulundurun. Fiyatına göre fena bir monitör değil.

Bu arada @BilgisayarKurdu arkadaşımız her şeyi söylemiş gerisi size kalmış.

Son düzenleme:
Bende bu modeli almayı düşünüyorum lakin HDMI olmaması benim için kötü. Laptopa bağlayacağım için ya VGA ya da HDMI kullanacağım. E VGA'da çöp, arada kaldım.

Ekleme: HDMI olan versiyonunu biliyorum lakin bütçemi aşıyor.

Parana yazık. Yazılımsal çözümlere gidebilirsin. Mavi ekran filtresi kur

Eski laptopum Monster Abra v5.12 tarzı bir şeydi ve gözlerimi fena bir hale getiriyordu. MacBook PRO'da bu durum olmadı, şimdi monitör alacağım fakat şimdiki laptopum gibi göz sağlığına iyi gelmesi lazım, mevcut laptop ekranımdan farksız olmamalı ancak tam olarak hangi kriterlerden yola çıkacağımı bilmiyorum. Örneğin çözünürlüğün konuyla ilgisi var mı? Yoksa olay tamamen panel mi? Geniş bir kriter tutarsam da cok para vermem gerekebilir ve bu göz sağlığını aşan kriterleri de kapsıyorsa boşa para vermiş olurum. Macbook Pro ekranı gibi monitör istiyorum ya da o ayarda, göze iyi gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…