Göze cam kaçarsa 24 saat içinde ne olur?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar bir şey soracağım, diyelim gözünüze ufak ama çok ufak bir cam parçası kaçtı. 24 saat içinde kötü bir belirti gösterir mi? Yoksa sadece batar mı? Forumda göz hekimi okuyan varsa sorumu bir cevaplarsa sevinirim.

Bunun için doktor olmaya gerek olduğunu sanmıyorum hocam. Şüphen varsa git bir doktora, bekleme. Gözdeki damarlar incecik.

Göze gelirse sıkıntı olmayabilir lakin göz bebeğine gelirse sorun teşkil edebilir. Doktor değilim, dediklerimi ona göre kale alın.

Onun acısına dayanabileceğinizi sanmıyorum.

Hocam acır mı? İnternette acımaz yavaş yavaş gözün içine girip kör eder diyor.

Hocam gözünüze illaki gözünüzde kirpik kaçmıştır yani doktor falan da değilim ama şahsen sadece kirpiğim gözüme kaçtığı için yanmıştı onda daha fazla acır yani bir belirti gösterir illaki.

Gözüne cam mı kaçtı?

Hocam kaçtı diyemeyiz ama ben o cam kırıklarının patladığını görünce acaba kaçtı mı dedim? Bayağı geçti üzerinden, gözlerimi iyice yıkadım görünürde yok gibi.

Hocam kaçtı diyemeyiz ama ben o cam kırıklarının patladığını görünce acaba kaçtı mı dedim? Bayağı geçti üzerinden, gözlerimi iyice yıkadım görünürde yok gibi.

Göz kırpınca acı hissetmiyorsanız sorun yok bence ama garanti için gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…