Erşan_kuneri23
Femtopat
Daha fazla
Ameliyat ne kadar sürüyor hocam.08.11.2024 tarihinde yani 4 gün önce lazer göz ameliyatı (i-lasik)) oldum ameliyat süreci ve ameliyattan sonraki süreci sorularınıza göre anlatabilirim.
30 bin liraKaç paraya yaptırdınız?
15 dakikaAmeliyat ne kadar sürüyor hocam.
08.11.2024 tarihinde yani 4 gün önce lazer göz ameliyatı (i-lasik)) oldum ameliyat süreci ve ameliyattan sonraki süreci sorularınıza göre anlatabilir.
08.11.2024 tarihinde yani 4 gün önce lazer göz ameliyatı (i-lasik)) oldum ameliyat süreci ve ameliyattan sonraki süreci sorularınıza göre anlatabilir
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun benim de miyop ve astigmatım vardı 1 gün sonra kontrolde sıfırlanmıştı. Dün kontroldede sıfırdı hatta normal insandan daha iyi görüyorum diyebilirim. Çok uzaktaki ufak yazıları bile okuyabiliyorum. Sizin durumunuzda doktor olmadığım için bilemem ama araştırmalarım sonucunda muhtemelen zamanla sıfırlanacaktır. Bende direk sıfırlandı ama çevremde 3 ay sonunda sıfırlanan arkadaşlarım oldu. Bence doktorunuz ile görüşmeniz daha iyi olacaktır. Çünkü her göz yapısı çok farklı sizde farklı bir iyileşme süreci olabilir.Merhaba numaralarınız sıfırlandımı ben 15 gün önce çizdirdim aynı yöntemle ama halen daha bulanıklık var astigmatda geçmedi.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim de miyop ve astigmatım vardı 1 gün sonra kontrolde sıfırlanmıştı. Dün kontroldede sıfırdı hatta normal insandan daha iyi görüyorum diyebilirim. Çok uzaktaki ufak yazıları bile okuyabiliyorum. Sizin durumunuzda doktor olmadığım için bilemem ama araştırmalarım sonucunda muhtemelen zamanla sıfırlanacaktır. Bende direk sıfırlandı ama çevremde 3 ay sonunda sıfırlanan arkadaşlarım oldu. Bence doktorunuz ile görüşmeniz daha iyi olacaktır. Çünkü her göz yapısı çok farklı sizde farklı bir iyileşme süreci olabilir.