Gözlük ile bilgisayara bakınca baş ve göz ağrısı oluyor

O kadar artmaz bence hocam, hem taktıktan 3 gün sonra da büyümüyor. İçiniz rahat etsin diye doktora da danışabilirsiniz. Gözlüğü 4 yıldır takıyorum ve ilk 2 yılda büyüdü kalan 2 yılda da aynı kaldı. Hâlâ da aynı.

Çok kasmayın hocam bee
Ya aslında şöyle bi durum oldu bizim burada Devlet hastanesi var göz doktoru olmadığı için sadece belirli günlerde göz doktoru hastaneye geliyor.
Cuma günü için zar zor sabağın 8'inde randevu alabilmiştim (online randevu alınmıyor) doktor 0.75 bozuk dedi Gözlükçü 1.25 acaba hangisi doğru söyledi bilemiyorum.

Ya aslında şöyle bi durum oldu bizim burada Devlet hastanesi var göz doktoru olmadığı için sadece belirli günlerde göz doktoru hastaneye geliyor.
Cuma günü için zar zor sabağın 8'inde randevu alabilmiştim (online randevu alınmıyor) doktor 0.75 bozuk dedi Gözlükçü 1.25 acaba hangisi doğru söyledi bilemiyorum.
Gözlüğü takınca net görebiliyorsanız ne dendiği çok da fark etmez, ben gözümün derecelerinden bile emin değilim. Size 1.25 dedim mesela ama 1.5de olabilir tam hatırlamıyorum.

Detaylarda boğulmayın hocam

Gözlüğü takınca net görebiliyorsanız ne dendiği çok da fark etmez, ben gözümün derecelerinden bile emin değilim. Size 1.25 dedim mesela ama 1.5de olabilir tam hatırlamıyorum.

Detaylarda boğulmayın hocam
Bir kaç gün sonra göz doktoru gelecek fakat 2 hafta sonra da yazılılar var sizce gitmek doğru mu olur? (gidersem izinli 2.5 gün yokum olacak) :/

Genelde bu ışıksal problemler, ışığa bakamama gibi sorunlar için bu tüketilir. Senin vücudun soğana farklı tepki veriyor sindirirken, ben de normal soğan yediğimde baş ağrısı yapıyor.
Denediğim şey soğan değil gözlüktü ama tavsiyen için sağol bir - iki gün sonra düzeldi artık alıştım gözlüğe.

@ardadmrknn Sende sağol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı