Gözlük takmalı mıyım?

Makaleler
49
Gözlük takmalı mıyım? Aşırı derece, minimum +9 üssü PC oynuyorum. Gözlerim feci şekilde acıyor ama hala bırakmıyorum. Bağımlılık yaptı ve kurtulamadım. Doktor damla verdi. Dinlendirici gözlük verdi fakat istersen tak dedi. Sizce takmaya gerek var mı?

Bir de bu PC illetinden nasıl kurtulabilirim? Başından kalkamıyorum ve Metin2 oynuyorum. Ki zaten Metin2 bağımlılık yapıcı. Şu anda bu yazıyı yazarken bile gözlerim yanıyor. Ama bakmaktan yine kendimi alamıyorum. Ne yapmam lazım?

Gözlük takıp takmamaya karar veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

İyi sosyaller.

Dinlendirici gözlüğü ben de kullanıyorum. Neden takmak istemediğini anlamadım. Hiç bir zararı yok. Monitörün eski ise ağrı yapıyor olabilir.

Gözlerim feci şekilde acıyor.
Bunun sebebi yüksek ihtimalle mavi ışıktan dolayı. Windows üzerindeki mavi ışık filtresinin ayarını arttırıp açık konumda oynarsanız daha rahat edersiniz. Gece karanlıkta oynuyorsanız bu süre zarfında monitör parlaklığını da kısmayı unutmayın.

Oyunun nasıl bırakacağım derseniz ban yemeyi deneyebilirsiniz. Muhtemelen artık yüzüne bakmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…