PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Aralık 2020 #21 "Epic Vs GOG" yapacak duruma getir bizi GOG. Epic yetmiyor, çık yarın ve her gün beleş oyun vereceğim diye bağır. Firmalara DRM koydurtursam namertim.
"Epic Vs GOG" yapacak duruma getir bizi GOG. Epic yetmiyor, çık yarın ve her gün beleş oyun vereceğim diye bağır. Firmalara DRM koydurtursam namertim.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.142 Çözümler 9 Yer Saratov 30 Aralık 2020 #22 Vavien. dedi: Steam'den mi veriyor, yoksa uygulamadan mı? Ben uzun zaman önce Key olarak veriyordu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Genişletmek için tıkla... GoG Galaxy üzerinden indiriliyor. Steam key yok maalesef.
Vavien. dedi: Steam'den mi veriyor, yoksa uygulamadan mı? Ben uzun zaman önce Key olarak veriyordu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Genişletmek için tıkla... GoG Galaxy üzerinden indiriliyor. Steam key yok maalesef.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 30 Aralık 2020 #23 Site üzerinden alabilen oldu mu? 'Giveaway' dediğim takdirde ana sayfaya atıyor.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.142 Çözümler 9 Yer Saratov 30 Aralık 2020 #24 SalihCinar dedi: Site üzerinden alabilen oldu mu? 'Giveaway' dediğim takdirde ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulama üzerinden al daha kolay.
SalihCinar dedi: Site üzerinden alabilen oldu mu? 'Giveaway' dediğim takdirde ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulama üzerinden al daha kolay.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #25 @SalihCinar Ana sayfaya attıktan sonra hafif aşağı inin hocam. Metro Last Light ile ilgili bir şey çıkması lazım önünüze. Ben aldığım için sağ kısımda ''al'' tarzında bir şey çıkmıyor ancak sizde çıkması lazım.
@SalihCinar Ana sayfaya attıktan sonra hafif aşağı inin hocam. Metro Last Light ile ilgili bir şey çıkması lazım önünüze. Ben aldığım için sağ kısımda ''al'' tarzında bir şey çıkmıyor ancak sizde çıkması lazım.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 30 Aralık 2020 #26 SalihCinar dedi: Site üzerinden alabilen oldu mu? 'Giveaway' dediğim takdirde ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Ben site üzerinden aldım.
SalihCinar dedi: Site üzerinden alabilen oldu mu? 'Giveaway' dediğim takdirde ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Ben site üzerinden aldım.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.142 Çözümler 9 Yer Saratov 30 Aralık 2020 #27 30 Hesaptan aldım, teşekkürler. .d
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 30 Aralık 2020 #28 Sürprizbozan
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #29 GOG bende mi çöktü? Siteye girilmiyor.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 30 Aralık 2020 #30 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et