Çözüldü GOG.com'dan nasıl oyun oynanır?

• Konuyu başlatan dr1.6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.944
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese selam. Amazon Prime'ım var. Prime Gaming GOG.com'dan oyun hediye ediyor sürekli ben de webden girip oyun kodlarını giriyorum. Anlamadığım bir şey var fakat. Bu oyunları nasıl PC'ye indiriyorum? GOG.com'un bir Launcher'ı falan da yok sanırım Steam gibi. Web siteyi pek anlayamadım nedir bunun olayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
G.O.G launcheri var. Onu indiriyorsun.

Çözüm
Herkese selam. Amazon Prime'ım var. Prime Gaming GOG.com'dan oyun hediye ediyor sürekli ben de webden girip oyun kodlarını giriyorum. Anlamadığım bir şey var fakat. Bu oyunları nasıl PC'ye indiriyorum? GOG.com'un bir Launcher'ı falan da yok sanırım Steam gibi. Web siteyi pek anlayamadım nedir bunun olayı?

Hayır GOG Galaxy Launcher var indirip oynayabilirsin.

İlk olarak buradan kütüphanene gir ve indirmek istediğim oyunu bul ve ona tıkla. Mesela ben Witcher 3 için göstereceğim.
1673291809037.png

Burada Launcher üzerinden oynamak istiyorsan mavi tuşa basabilirsin. Steam gibi bir launcher kullanmadan yüklemek istiyorsan yuvarlak içine aldığım yere tıkla.
1673291886641.png

Buradaki kurulum dosyalarını teker teker indirmelisin. Eğer az dosya varsa şansına. Çok dosya varsa maalesef Launcher kullanmanı öneririm ki GOG Galaxy şu an stabil çalışan bir launcher değil.
1673291994938.png

İlk olarak buradan kütüphanene gir ve indirmek istediğim oyunu bul ve ona tıkla. Mesela ben Witcher 3 için göstereceğim.
Eki Görüntüle 1628168

Burada Launcher üzerinden oynamak istiyorsan mavi tuşa basabilirsin. Steam gibi bir Launcher kullanmadan yüklemek istiyorsan yuvarlak içine aldığım yere tıkla.
Eki Görüntüle 1628172

Buradaki kurulum dosyalarını teker teker indirmelisin. Eğer az dosya varsa şansına. Çok dosya varsa maalesef Launcher kullanmanı öneririm ki GOG Galaxy şu an stabil çalışan bir Launcher değil.
Eki Görüntüle 1628174

Öncelikle selamünaleyküm.
Hocam bunlar part part ya.
Nasıl bir araya getiriyoruz?
Bayağı da olmuş ama...

Merhaba hocam gogdan beleş oyun verdiler de onu Epic kütüphanesine nasıl ekleyeceğim?
Gog ayrı bir platform hocam Epic kütüphanenize ekleyemessiniz, GOG bütün platformlardaki oyunlarınızı toplu şekilde bir kütüphanede gösterir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı