Gog.com'dan Witcher 2 Güncelleme

Cazzarie

Kilopat
Merhaba ben burada gördüğüm haberden sonra Gog.com sitesinden ücretsiz bir şekilde The Witcher 2 Enhanced Edition aldım. Oyunda grafik hataları gözüme ilişti ve Full ayarlarda oynamama rağmen çok yavan geldi. Yok mudur update yapabileceğim bir yer? Orijinal sitesinden indirebilir miyim, indiriliyorsa nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gog.com genelde oyunun yeni sürümü çıktığında, en son sürümü indirme bağlantısına dahil eder. Yani indirdiğiniz oyun, mevcut en yeni sürüme sahip oluyor. Zamanında bende düşünmüştüm aynı konuyu.
Fakat oyunda grafik hataları gördüm sanki mozaikleşmiş gibi. Bilmiyorum eski bir oyun olduğu için mi gözüme öyle geliyor fakat daha iyi grafikte olduğunu hatırlıyorum. Üstelik eskiden Full grafiklerde oynayamıyordum. Güncelleme buldum kendi sitesinden onu indirmek için RED kit diye bir program indirmek gerekli galiba onu indiriyorum umarım güncellemeyi yapabilirim.

Edit:CD PROJECT RED sitesindeki patchlar işe yarar mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı