GOG Galaxy entegrasyon yapılmıyor

kinaci23

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
GOG Galaxy'ye EA, Ubisoft ve Steam'i bağlayamıyorum. EA bağlantı linki yok. Steam ise bağlandıktan sonra offline olarak gözüküyor. Oyunları entegre etmiyor. Ubisoft "connection Lost" hatası veriyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoG Galaxy'de bahsi geçen tüm bağlantılar topluluk tarafından yapılmış bağlantılar. Bu da bu topluluğun üstüne kod bakımı yapmayı itiyor. Bu entegrasyonlarla alakalı güncellemeleri inceleyin GitHub 'dan. Yakın zamanda güncellenmediyse, başarısız olması doğal. Ben olsam ayrıca topluluk yapımı entegrasyonlara güvenmem, Galaxy'ye Microsoft, Epic gibi resmi APİ kullanan entegrasyonların gelmesini beklerim. Ayrıca dediğiniz oyun sağlayıcılarına Xbox uygulaması hâkim, sadece Steam liste dışı kalıyor ki zaten Steam sosyal yönüyle de ortaya çıkan bir hizmet. Tavsiyem resmi APİ beklemeniz.

GOG Galaxy'de bahsi geçen tüm bağlantılar topluluk tarafından yapılmış bağlantılar. Bu da bu topluluğun üstüne kod bakımı yapmayı itiyor. Bu entegrasyonlarla alakalı güncellemeleri inceleyin GitHub'dan. Yakın zamanda güncellenmediyse, başarısız olması doğal. Ben olsam ayrıca topluluk yapımı entegrasyonlara güvenmem, Galaxy'ye Microsoft, Epic gibi resmi API kullanan entegrasyonların gelmesini beklerim. Ayrıca dediğiniz oyun sağlayıcılarına Xbox uygulaması hâkim, sadece Steam liste dışı kalıyor ki zaten Steam sosyal yönüyle de ortaya çıkan bir hizmet. Tavsiyem resmi API beklemeniz.

Teşekkür ederim güvenirlik açısından düşünmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı