W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.227 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Astronomi okuyan bir arkadaşımın doğum günü geldi sayılır, bu siteden bir ürün beğendim fakat güvenilir mi emin olamadım.
Astronomi okuyan bir arkadaşımın doğum günü geldi sayılır, bu siteden bir ürün beğendim fakat güvenilir mi emin olamadım.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #2 Öyle bir kaç tane daha butik tarzı mağazalar var. Genel olarak tek şikayetleri ürünün uzun sürede gelmesi oda kişiye özel üretilmesindendir.
Öyle bir kaç tane daha butik tarzı mağazalar var. Genel olarak tek şikayetleri ürünün uzun sürede gelmesi oda kişiye özel üretilmesindendir.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.227 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Flapers dedi: Öyle birkaç tane daha butik tarzı mağazalar var. Genel olarak tek şikayetleri ürünün uzun sürede gelmesi oda kişiye özel üretilmesindendir. Genişletmek için tıkla... Uzun sürede gelmesi benim için problem değil, önemli olan dolandırıcı olmamaları. Fotoğraftakiyle alakasız bir şey gelirse veya direk hiçbir şey gelmezse sorun.
Flapers dedi: Öyle birkaç tane daha butik tarzı mağazalar var. Genel olarak tek şikayetleri ürünün uzun sürede gelmesi oda kişiye özel üretilmesindendir. Genişletmek için tıkla... Uzun sürede gelmesi benim için problem değil, önemli olan dolandırıcı olmamaları. Fotoğraftakiyle alakasız bir şey gelirse veya direk hiçbir şey gelmezse sorun.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #4 İnstagram hesaplarında 155 hafta öncesinden bu yana memnuniyet hikayeleri mevcut. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
İnstagram hesaplarında 155 hafta öncesinden bu yana memnuniyet hikayeleri mevcut. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.