Gold'dan nasıl çıkılır?

Oynayarak.
Gamesenseiniz kötüyse geliştirin, artık replay sistemi geldi hatalarınıza bakın,nerede neyin daha doğru yapılabileceğine bakın.
İstanbul serverında oynamayın en önemlisi bu. Herkes 5 iq sadece aim çalışmış insanlar. Frankfurtta da artık türkler geliyor bu yüzden paris veya londra en mantıklısı olur.
Takım iletişim kurmuyorsa dümdüz oynamak yerine mic basıp yönlendirin. Düşük elolarda insanlar koyun sürüsü gibi mic basan ne derse hemen ona uyuyorlar.
Her tur sürekli aynı şeyleri deneme. Rakip artık 2. 3. Seferden sonra anlayacak.
Ctde agresif oynamaya alış. Oyunun olayı t saldırır ct ise siteda sadece oturur gelmesini beklerden ibaret değil. Bir map var ve bu mapte her iki taraf da ilerleyebilir.
Utilityleri gereksiz kullanmamaya çalış.
İlla duo veya trio girmek zorunda değilsin. Boşa takım kötü diye mızmızlanmaya gerek yok, seninki kötüyse afk troll geliyorsa aynısı karşıya da geliyor oyunun sana karşı bir siniri yok ve bilerek attığı yok. Takımına yardım etmeye çalış. Yardım etmene rağmen hiçbir şey yapamıyorlarsa baitle tradeine falan çık. Bu tür durumlarda oyunu 1v5 atıyormuş gibi oynamak zorundasın.
Kaçamayacağın pozisyonlarda durma.
Rakiple fightlarken geriye çekilip rakibin senin üstüne gelmesini sağlayabilirsin. Geldiği an da sen çıkıp öyle fightlarsın. Çoğu zaman normal aimfight atmaktan daha iyi oluyor.
çok teşekkürler son olarak sizce hangi karakteri oynamalıyım? Kendimeuygun bir çar yok yani birinde özel olarak eğlenmiyorum o yüzden kendime karakter bulamadım . Öneriniz var mı?

Ayrıca premate.gg'den kendine ranked takım bulabilirsin.
teşekkürler

çok teşekkürler son olarak sizce hangi karakteri oynamalıyım? Kendimeuygun bir çar yok yani birinde özel olarak eğlenmiyorum o yüzden kendime karakter bulamadım . Öneriniz var mı?
Oynayış tarzınızı bilmediğim için net bir şey diyemem ama fade omen iyi olabilir. Ayrıca vyse'ın flashı rakibi körlerse vyse körlediğini aynı skye flashı gibi söylüyor bu sayede ctdeyken tur başı maine sürekli flash atıp patlatarak çok daha erkenden birinin mainde olup olmadığını anlayabilirsiniz düşük elolarda herkes 5 kişi site girdiği için bu flash çok önemli oluyor, üstüne info verdiğini bilmedikleri için saklanıp beklemeye çalışmayıp direkt ilerliyorlar. Bu yüzden vyse da oynanabilir.

Oynayış tarzınızı bilmediğim için net bir şey diyemem ama fade omen iyi olabilir. Ayrıca vyse'ın flashı rakibi körlerse vyse körlediğini aynı skye flashı gibi söylüyor bu sayede ctdeyken tur başı maine sürekli flash atıp patlatarak çok daha erkenden birinin mainde olup olmadığını anlayabilirsiniz düşük elolarda herkes 5 kişi site girdiği için bu flash çok önemli oluyor, üstüne info verdiğini bilmedikleri için saklanıp beklemeye çalışmayıp direkt ilerliyorlar. Bu yüzden vyse da oynanabilir.
teşekkürler

Maalesef ki en sıkıntı rank Gold, takımıma silver karşıya plat atıyor.

En üstteki maçta kafayı yedim, mid'den açılıp kill alıyorum tak solumdan yiyiyorum. Midden yardırıyorum hayvan gibi ses verip kill almışım arkamdaki adam trademi almayıp shift basıp arkada bekliyor. Ben 1 tane vurup 1'ini 1hp bıraktım zaten çık vur. 2 flash vardı takımda maç boyu 1 kere bile atmadılar.

En büyük sorun silver'ların veya şansa gold'a yükselmişlerin gelmesi. Kimse double peek atmıyor, 23 vurup yenildiğim maçta sağdakine güvenip peekliyorum mapten bir bakıyorum adam geri kaçmış.

Son 3 maçtır organize oynamaya uygun takım arkadaşları geliyor kaybettiğim KD'leri tekrar topladım. Plat'a yükselme maçına gireceğim şimdi.

6 Vurduğum maçta takıma attığı adamlar shift basmaktan base'den çıkamadı, tek oynamak zorunda kaldım kimse pushlamadı.

1758469245149.png

Yüceliğe kadar sadece aimle çıkılabilir. Aiminize güvenin. Öz güvenli peekler atın. İlk başlarda vuramayabilirsiniz ama sonunda elbet vurursunuz. Ben Duo veya Trio giriyordum. İmmoya kadar kill race atarak çıktık. Tabii yücelikten sonra daha kontak oynamaya başladık. Zaten o ranktan sonra gerçekten rank kasmak isteyenler geliyor takımınıza. Tabii sizin de iyi oynamanız lazım.

Dostlar şimdi ilk öncelikle şunu belirteyim Valorant sadece vurma oyunu değil. Gamesens ve ajan bilginiz varsa bile çıkarsınız. Neyse konuya gelelim ilk öncelikle platin olmak istiyorsanız oyuna girmeden önce en az 1 tam gaz 1 death match ve 10 dk Poligon girin ilk Vandal'la Phantom'la falan vurun aiminizi mouse oynatarak adamın kafaya götürmeyin. Onun Yerine'A ve D yaparak götürün. Sonrasında öğrenebildiğiniz kadar ajan öğrenin. Hangi haritada hangisi oynanır vesaire yetenekler nasıl ve nerelerde kullanılır bunları öğrenin. Ama aim ve gamesens işini ciddiye alın çünkü Gold ve Gold'dan sonra karşınıza daha az troll daha çok aim ve gamesens bilenler çıkacak. Ben maalesef bronzum ama gamesensim müthiştir. Sadece bilgisayarım yok 6 yıllıklaptop var. Kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı