Golden Köpeğin Kaçırılması

Makaleler
21
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, Hera adında golden köpeğim var. Ama o benim canım ciğerim. Ben Aydın'da bir bahçeli apartmanda oturuyorum. Yağmur yağdığında çatı katında oda gibi bir yer var. Oraya bırakıyorum ama 2 saat sonra kapımın önünde duruyor, evin yolunu bildiği için geri dönebiliyor, tekrar bıraktığımda yine yok bu sefer gecenin bir yarısı sokakta arıyorum. En alt katta çiçekçi var ve kamerası binanın içinde ama görüntü vermiyor. Bu görüntüleri alabilir miyim veya açan kişiyi nasıl bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu, anlaşılır bir dille anlatmamışsın ne yazık ki :) Çalındığından emin misin? Kaç yaşındaydı.
Bak benim de bundan 4 sene önce sibirya kurdum kaçmıştı. Postacıların kulağına fısılda, adamlar gün boyu her yeri geziyor. Civar evlerden birindeyse bahçede görebilir, tekrar sizin oralara yolu düştüğünde de haber verebilir. 50TL ateşlersin cebine olur biter. Çok faydalarını görürsün ; İkinci kaza

Konuyu, anlaşılır bir dille anlatmamışsın ne yazık ki :) Çalındığından emin misin? Kaç yaşındaydı.
Bak benim de bundan 4 sene önce sibirya kurdum kaçmıştı. Postacıların kulağına fısılda, adamlar gün boyu her yeri geziyor. Civar evlerden birindeyse bahçede görebilir, tekrar sizin oralara yolu düştüğünde de haber verebilir. 50TL ateşlersin cebine olur biter. Çok faydalarını görürsün ; İkinci kaza
Köpeği buldum eğer bu olay bir daha olur ise polise gideceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı